Cinsellik içeren video yayınlayan Kerimcan Durmaz'a şok

Dün Instagram hesabından yayınladığı cinsel içerikli video ile skandal imza atan Kerimcan Durmaz, bir takipçisinin bir benzerliği ortaya çıkarması sonrası verdiği cevapla yeni bir skandala daha imza attı.

Milyonlarca takipçisi bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeyi başaran Kerimcan Durmaz cinsel içerikli video ile izleyenleri şoke etmiş, olay sosyal medyada büyük tepki oluşturmuştu. Ancak videodaki kişinin kendisi olmadığını öne süren Durmaz'a flaş bir yanıt geldi.

Seyahat edilen bir uçaktaki tuvaletten cinsel uzvun gösterildiği bir fotoğraf yayınlayan Kerimcan Durmaz'ın karesinde 'Bana bakın ama' yazısı yer alıyordu. Görüntülerin ardından binlerce kişi tarafından tepki alan Durmaz, videoyu anında sildi ancak birçok kullanıcı bu skandala tanıklık etti, görüntüledi bilgisayarına ya da mobil cihazına indirdi. Her ne kadar kendisi olmadığını söylese de ortaya koyulan bir fotoğraf her şeyi ele verdi.



Fotoğrafını yayınladı
Uçağa binmeden önce havaalanından bir fotoğrafını paylaşan Durmaz’ın skandal videoda görünen kıyafet ve aksesuarlarının aynı olması Kerimcan Durmaz’ın “O videodaki ben değilim” iddialarını adeta yalanlayacak cinsten.



Skandal bir davranış daha!
Kerimcan Durmaz’ın yaptığı açıklamayı inandırıcı bulmayan takipçisi Durmaz’a “Yemezler” yazarak karşılık verdi. Durmaz ise kendi üslubuyla “Yedireyim istersen gel” ifadelerini kullanarak terbiyesiz ve ahlak dışı bir paylaşıma daha imza attı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri