Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri 2 açıklaması: Başkası olsa delirir

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, Erşan Kuneri 2 ile ilgili açıklama yaptı. Cem Yılmaz, "Başkası olsa şımarır, delirir" dedi.

Cem Yılmaz'ın başrolde olduğu Erşan Kuneri 2, Netflix'te 10 Ekim tarihinde izleyici karşısına çıktı.

CEM YILMAZ'DAN ERŞAN KUNERİ 2 AÇIKLAMASI

Erotik filmlerin klasik yönetmeni, yapımcısı ve oyuncusu Erşan Kuneri'yi canlandıran Cem Yılmaz sosyal medya hesabından izleyicilerine seslendi. Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili İzleyicilerimiz, Çoğu zaman işlerimizi kendimiz için yapıyoruz,özeniyoruz,önce kendimiz bir beğenelim de hele diyoruz.Seyirciyle buluştuktan sonra,
meramımızı anlayan,neşeyi,alayı,hüznü paylaşan sizlere , takdirlerini esirmeyen ustalarımıza çok ama çok teşekkür ederim. Başkası bu kadar övgü duysa vallahi şımarır,delirir :) Erşan Kuneri 2 ile ilgili tertemiz duygularını paylaşan herbirinizi tek tek kucaklıyorum. Az kimseye nasip olan övgülerle beni ve arkadaşlarımı takdir eden herkese daha güzel işler sözü vererek nice güzellikler diliyorum."

ERŞAN KUNERİ 2 KONUSU VE OYUNCULARI

Erşan Kuneri'ye hayat veren Cem Yılmaz, erotik film yapımcısı ve yönetmeni rolünde. Erşan Kuneri karakteri, 1970'lerin sonu ve 1980'lerin başında yaşadıklarını anlatıyor.

Cem Yılmaz'ın oyuncu olduğu bu projede aynı zamanda yönetmen, senarist ve yapımcı kimliği ile de izleyici karşısına çıktı. Erşan Kuneri 2. sezonda Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Bora Akkaş ve Celal Kadri Kınoğlu oyuncu kadrosuna katıldı.

Dizinin ikinci sezonunda Erşan Kuneri 84 yaşına girer. Emekliliğin keyfini yaşarken bir anda kapısını çalan bir röportaj ile ihtişamlı günlerini anlatmaya başlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konserde kadın döven AK Partili başkan serbest bırakıldı, görevine son verildi
Kastamonu'da kadın cinayeti: Polis memuru eşini silahla katletti

Magazin Haberleri