Can Bonomo'nun ödül konuşmasına oğlu Roman'ın tatlı müdahalesi

Şarkıcı Can Bonomo aldığı ödül hakkında konuşurken oğlu Roman'ın tatlı bir şekilde "Bir cafede oturmak istiyorum." diyerek araya girmesi ve babasına "Can, Can" diye seslenmesi gündem oldu. 3 yaşındaki Roman'ın hitabet şekli izleyenleri gülümsetti.

Can Bonomo yayınladığı son albümüyle sık sık konuşulan isimler arasında. Ünlü müzisyen ailesiyle birlikte araba yolculuğunda, aldığı son ödül hakkında konuşma yaparken 3 yaşındaki oğlu Roman tatlı bir istekle araya girdi. Can Bonomo ve eşi Öykü Karayel'in 3 yaşındaki oğullarının düzgün hitabet şekli, yetişkin gibi konuşması izleyenlerin beğenisini topladı.

Oyuncu Öykü Karayel'le 2018'de evlenen Bonomo'nun 2021'de Roman isimli oğulları dünyaya geldi. Roman, babasının doğum gününü kutlamak için bir cafeye gitmek istediğini söyledi ve babasına "Neli pasta istersin? Çukulatalı pasta sever misin?" diye sordu. İzleyenleri gülümseten bu samimi anlar sosyal medyada viral oldu.

Bonomo ve oğlu Roman'ın, albüm çalışmaları sürerken stüdyoda birlikte çok zaman geçirdiği biliniyor. Aldığı ödül sonrası kutlamayı da ailesiyle gerçekleştiren şarkıcının sosyal medyadan paylaştığı bu video çok sevildi.

Oğlunun ‘baba’ değil ‘Can’ demesini eleştirenlere sosyal medya hesabından yanıt verdi

Can Bonomo ve oğlunun tatlı diyaloğu sosyal medyada geçtiğimiz günlerde viral oldu. Oğlunun babasına ‘Can’ demesini eleştirenlere karşılık Can Bonomo şunları söyledi: “Üç yaşındaki oğlum, annesinin yanında bana bazen “Can”, müzisyen arkadaşlarımın yanında ise bazen “Bono” diye sesleniyor. Öyle duyuyor çünkü. Düzeltmeye gerek duymuyorum. Yaşına göre oldukça saygılı ve ince ruhlu bir çocuk. Onu her şeyden çok seviyorum. Allah korusun bizi.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Gülşen yeni yaşına kalça dansıyla girdi
RAMS Park'ta şampiyonluk kutlaması: İyiler sonunda mutlaka kazanır

Magazin Haberleri