Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu boşanıyor mu! Çiftten son dakika haberi

Savaşçı'nın baş rol oyuncusu Berk Oktay dizi hayatında yakaladığı başarıyı evliliğinde sürdüremedi gibi görünüyor. Ünlü oyuncu eşi Merve Şarapçıoğlu ile boşanacak şeklindeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Peki sebep ne. İşte detaylar...

Beş senelik birlikteliğin ardından 2016 senesinde evlenen Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu yolun sonuna mı geldi. Boşanacaklar mı?  soruları herkesi şaşırttı. Birbirlerine olan aşklarıyla tanınan çift artık beraber poz vermemeye başlamıştı. Hayranları da çiftin ayrılmasını istemediklerini belirten mesajlar gönderiyorlar.

Dizi dünyasının önemli isimlerinden biri olan ve Berk Oktay her geçen gün popülaritesini de artırmaya devam ediyor ancak özel hayatında yaşadığı son dakika gelişmesi hayranlarını derinden yaraladı. Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş'ın galibiyetini kutlayan ünlü oyuncu; ""Her şey herkes boş... Biz sadece Beşiktaş'ı sevdik... Anneden sonra ilk aşk, tek aşk. Görmek istedikleriniz sizinle olsun... İyi geceler.." ifadeleriyle dikkat çekip iddiaları güçlendirmişti. 

Merve Şarapçıoğlu da Berk Oktay ile aynı gün, Twitter sayfasında şu mesajı paylaştı: "Aşk elbette var ama aşk geçicidir, uçup gider... Geriye kalan ve asıl köklü olan, sevgidir. Yüreğinde sevgi olan kişiden korkmayın. Sevgiyi bilmeyen, yaşamayan, yaşamak istemeyenden korkun. Aşk geçici, sevgi ise kalıcıdır." Berk Oktay, kısa bir süre önce Instagram hesabını kapatmıştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde yeni bir hesap açtı. Daha önce birçok kez eşiyle fotoğrafını paylaşan Berk Oktay, yeni sayfasında eşine ait tek bir kareye bile yer vermedi.



BERK OKTAY KİMDİR?
1982 yılında Ankara'da doğan Berk Oktay, Ortaokul ve liseyi Ankara'da okudu. Üniversitede eğitminide başkentte alan Berk Oktay, Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. 16 yaşında modellik yapmaya başlayan Berk Oktay, 2000 yılında 18 yaşındayken Ankara'da bir modellik ajansına kaydoldu, ardından İstanbul'a gelerek Uğurkan Erez'le çalıştı, 2001 yılında Best Model'e katılıp 'Gelecek Vaat Eden Model seçildi. 2003 yılında Best model Of Türkiye yarışma'sını kazanarak en iyi markların yüzü oldu. 2000- 2006 yılları arasında modellik yapan Berk Oktay, mankenlik kariyerine 2004 yılından sonra sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde birçok ünlü markanın defilelerinde yer aldı. 2008 yılında "Tatlı Bela Fadime" adlı dizi ile sektöre giriş yapan Berk Oktay, Akasya Durağı ve Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. Berk Oktay, 21 Ağustos 2016 tarihinde uzun yıllardır birlikte olduğu Merve Şarapçıoğluyla evlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri