Beren Saat'in aşk yaşadığı öne sürülen DJ Maga kimdir?

Bir süredir hakkında Kenan Doğulu ile boşanma haberleri çıkan Beren Saat, DJ Maga ile çekildiği iddia edilen fotoğraf hakkında konuştu ve o kareyi dorğuladı. Peki DJ Maga kimdir? Beren Saat ve DJ Maga aşk mı yaşıyor?

Magazin dünyasının gündeminde geniş yankı bulan Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun evliliklerindeki problemler üzerine ortaya çıkan aldatma iddiaları da bir hayli konuşulmuştu. Beren Saat'in DJ Maga ile çekildiği öne süürlen fotoğraf da magazin gündemini sallamıştı. Uzun süredir yanıt bekleyen o fotoğraf hakkında açıklama yapan güzel oyuncunun çekilen kareyi doğrulaması da gözleri ünlü DJ'ye çevirdi.

DJ Maga kimdir?
DJ Maga, Fransa'da dünyaya geldi ve hayatının büyük çoğunluğunu kültürler arasında seyahat ederek geçirdi. Yılın yarısı Güney Fransa'da geçiriyor, burada kariyeri üzerine yoğunlaşıyor. Yılın geri kalanını ise Dubai'de, geri kalanını ise Mikonos’da geçiriyor. DJ Maga, müzik kariyerinde çoğunlukla etnik ve organik seslerden beslendiğini söylüyor. Maga, yaklaşık 2 yıldır üretim yapıyor ve Akumandra'da (Meksika) '' Destinesia '' adlı bir parça yayınladı, ayrıca Voyeur Music'te (Londra) ilk EP "Regata" adlı eserini yayınladı. DJ Maga ismi Türkiye’de ise Beren Saat ile duyulmaya başladı. İkilinin bir eğlence mekanında çekildiği fotoğraf “aşk” söylentilerin neden oldu. Beren Saat sosyal medyada paylaşılan, Fransız DJ Maga ile yan yana göründüğü fotoğraf için “Evet, o fotoğraftaki benim” dedi.Beren Saat’in bu yanıtı Doğulu ile boşanacağı ve DJ Maga ile aşk yaşadığı iddialarını kuvvetlendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri