Beren Gökyıldız’a “kilo vermesi lazım” diyen İbrahim Tatlıses’e yanıt Serap Paköz’den geldi: Şiddetin ağababasıdır!

Ünlü türkücü ve sunucu İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ı kilolarından dolayı eleştirmişti. Bu açıklamalar sonrasında Tatlıses’in açıklamaları ile ilgili sunucu Serap Paköz’den zehir zemberek açıklamalar geldi!

Ünlü türkücü ve sunucu İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından “Yeşil Vadi’nin Kızı’nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara’da profesörün kebap salonunda görmüştüm. Kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah” sözlerini dile getirmişti. Bu açıklamalar sonrasında genç oyuncu Beren Gökyıldız da yıllar önce Tatlıses ile kebapçıda çekilen fotoğrafı paylaşarak “Bahsi geçen kebapçı” notu ile kalp emojisi koymuştu. Tatlıses’in açıklamalarına sunucu Serap Paköz’den çok sert yanıt geldi.

Yeşil Vadi’inin Kızı dizisinde “Melisa” karakteri ile izleyici karşısına çıkan genç oyuncu Beren Gökyıldız, İbrahim Tatlıses’in kendisine yönelik kilo eleştirisinden sonra sosyal medya hesabından kalp emojisi ile birlikte bir fotoğraf paylaştı. Tatlıses’in sözünü ettiği kebapçıda İbrahim Tatlıses ile birlikte çekilen bir fotoğrafı paylaşan Gökyıldız’ın bu yanıtı sonrasında Tatlıses’in açıklamalarına bir yanıt da Serap Paköz’den geldi. Paköz, Tatlıses’e yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

SERAP PAKÖZ’DEN ÇOK SERT SÖZLER

İbrahim Tatlıses’in kilo eleştirileri sonrasında eleştirilerin yöneltildiği Beren Gökyıldız, Tatlıses’in açıklamalarına “kalp emojisiyle” ve gülerek yanıt vermişti. Ancak İbrahim Tatlıses’in bu açıklamalarına sunucu Serap Paköz’den beklenmedik ve çok sert açıklamalar geldi. Serap Paköz yaptığı açıklamada “İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır” sözlerini dile getirdi.

“ŞİDDETİN AĞABABASIDIR”

İbrahim Tatlıses’in 13 yaşındaki genç oyuncuya yönelik eleştirilerini ele alan Serap Paköz, “Şiddete meyilli insanların eli dursa ağzı durmaz. İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır. Fiziki şiddet uygulayamayacak hale gelince psikolojik şiddete başvuruyor. Şaşırdık mı? Ben hiç şaşırmadım. Şiddet yanlısı olmak bir karakter sorunudur ve kişi kendini bundan alıkoyamaz. Hala ‘İmparator’ diye baş tacı yapanlar da en az onun kadar kışkırtıcıdır” sözlerini dile getirdi. İbrahim Tatlıses’in bu sözlere vereceği yanıt merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri