Bebek göründü, Karsu hamileliğini bu pozlarıyla duyurdu

Sempatik tavırları ile gönülleri fetheden şarkıcı Karsu, Instagram hesabından verdiği pozlarla hamile mi sorularını akıllara getirdi.

Aslen Hataylı olan Türk asıllı şarkıcı Karsu, uzun yıllardır Hollandalı Mike Schrama ile aşk yaşıyordu. Sempatik tavırları ile dikkat çeken Karsu, geçtiğimiz Ağustos ayında nikah masasına oturmuş ve Türk usullerine göre davullu zurnalı bir düğün yapmıştı. Görkemli düğünü günlerce konuşulan Karsu, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Karsu ve Mike Schrama düğün

Karsu hamile mi?

Sesi ve güçlü yorumuyla Türkiye ve dünya çapında konserler veren Karsu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla hamile olduğunu müjdeledi. 32 yaşındaki şarkıcı Karsu, 3 aylık evliliğini dolu dizgin geçirirken çiftin bebek beklediği öğrenildi.

Karsu, Instagram'dan yaptığı paylaşımıyla ayçiçek tarlasının içinde karnı burnunda pozlar verdi. Karsu'nun eliyle karnını tuttuğu anlar milyonlarca kişi tarafından beğeni ve yorum aldı.

Karsu'nun bebek müjdesi


"Kalplerimiz aşkla dolup taşıyor"

Karsu, yayınladığı fotoğraflarında notu düşerek sevenlerine bebek beklediğini duyurdu. İngilizce olarak düştüğü notta "Our hearts are overflowing with love. We cant wait to hold you in our arms, little baby" dedi. Notun Türkçe halinde ise "Kalplerimiz aşkla dolup taşıyor. Seni kollarımıza almak için sabırsızlanıyoruz küçük bebeğim" ifadeleri yer aldı.

Karsu'nun karnını tutarak bebek beklediğini duyurdu

Karsu'nun bebeğinin kız mı erkek mi, adı ne olacak?

Karsu'nun Instagram hesabında yayınladığı karnı burnunda fotoğraflarının ardından gözler bebeğin cinsiyeti sorgulanmaya başladı. Bebeğin cinsiyeti henüz belirsizliğini korurken bebeğin adı ve benzeri soruların yanıtı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Hatay depreminde 17 yakınını kaybetmişti

Ailesinin Hatay'da doğduğu Karsu, 06 Şubat depremlerinde memleketine giderek 17 yakınının hayatını kaybettiğini öğrenmişti. Karsu, deprem bölgesi için dünyadaki pek çok ülkede yardım gecelerine katılmış ve bağış toplamıştı.

Sevilen sanatçı çeşitli konserler vererek kız çocukları ve eğitim gibi pekçok alanda yardım konserleri vermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bu kez hayvan katliamının adresi Kırklareli: 17 kedi ve köpek öldü; adli, idari soruşturma başlatıldı
İzmir’de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon: 6 tutuklama
Borsa günü nasıl kapattı?

Magazin Haberleri