Bahar dizisi Süreyya kimdir? Büşra Pekin kimdir, aslen nereli? Büşra Pekin kaç yaşında ve evli mi, eşi kim?

Bahar dizisi yeni sezonuyla yayın hayatına başladı. Dizide Başhekim Süreyya karakterine Büşra Pekin hayat verecek. Peki Büşra Pekin kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve evli mi, eşi kim?

Bahar dizisi yeni sezonuyla izleyici karşısında olmaya devam ediyor. Kadroda yer alan Büşra Pekin dizide Başhekim Süreyya karakterine hayat verecek. Dizide hastanenin yeni başhekimi olacak olan Büşra Pekin'in hayat verdiği Süreyya karakterinin kim olduğu ve hayatı sık sık sorgulanıyor. Peki Büşra Pekin kimdir, aslen nereli?


BÜŞRA PEKİN KİMDİR?


Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 tarihinde ve elektrik mühendisi olan babasının işi gereği yerleştiği Suudi Arabistan'da dünyaya gelmiştir. Pekin'in annesi Ankara'lı, babası ise Selanik göçmeni İstanbul'ludur. Büşra Pekin, İzmir'de büyümüştür. Yaşar Neng Koleji'nde başladığı lise eğitimini ABD Arkansas Lake Side High School'da tamamlamıştır. Ardından Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

2002 senesinde En Son Babalar Duyar dizisine konuk oyuncu olarak katılmış ve ilk kez kamera önü oyunculuk deneyimi yaşamıştır.

2005 senesinde BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır. 2006 yılında yeni nesil Bir Demet Tiyatro ekibinde de bulunmuştur.

Başka birçok dizi projesinde yer aldıktan sonra 2008-2010 seneleri arasında Çok Güzel Hareketler Bunlar programında rol almıştır ve bu programda çeşitli tiplemelerle kendisinden bahsettirmiştir. Programda skeç yazarlığı da yapmıştır.

Bir dönem reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisine Şirin Hatun karakteriyle konuk olmuştur. 2014 senesinde Hadi İnşallah filminde Murat Boz ile başrolü paylaşmıştır ve yazar Pucca'yı oynamıştır. Son olarak 2022 yılında yayınlanan Dilberay filminde ses sanatçısı Dilber Ay'ı canlandırmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cep telefonu ana kartı ithalatında yeni düzenleme: Resmi Gazete'de yayımlandı
Demir kapı anneanne ve torunlarının üzerine devrildi: Yaralılar var
Bahar dizisi Eylem kimdir? Elçin Afacan kimdir, aslen nereli? Elçin Afacan kaç yaşında, sevgilisi kim?

Magazin Haberleri