Avrupa Yakası oyuncularından Vural Çelik’e veda! “Yaprak”tan “Kubilay”a duygusal mesaj!

Ani bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Vural Çelik için Avrupa Yakası oyuncularından peş peşe veda mesajları geldi. Peki Gülse Birsel ve Ata Demirer Vural Çelik’in vefatı için ne dedi?

Dün akşam hayatını kaybeden ünlü oyuncu Vural Çelik’e eski rol arkadaşlarından duygusal veda. Avrupa Yakası oyuncuları dizinin Kubilay’ı Vural Çelik’e nasıl veda etti?

Vural Çelik'in vefatı şok etkisi yarattı!

Sanat dünyasından peş peşe gelen vefat haberleri magazin dünyasını yasa boğdu. Hasan Yalnızoğlu’nun ölümünün hemen ardından ünlü oyuncu Vural Çelik’in de vefat haberinin gelmesi gündemi değiştirdi. Henüz 51 yaşında hayatını kaybeden Vural Çelik, Avrupa Yakası’nda canlandırdığı Kubilay karakteri ile geniş kitlelerce tanınmıştı.

Vural Çelik için hangi oyuncu, ne mesaj yazdı?

Çelik’in vefatının ardından dizinin oyuncuları da ünlü aktör için birer birer veda mesajları yayınlamaya başladı. İşte Avrupa Yakası oyuncularının Vural Çelik’in vefatının ardından yazdığı mesajlar…

51 yaşında vefat eden Vural Çelik’in ardından aktörün de oynadığı ve Türk televizyonlarının efsane dizileri arasında yerini alan Avrupa Yakası’ndaki rol arkadaşlarından duygusal mesajlar yayınladı.

Gülse Birsel’den Vural Çelik’e veda!

Kişisel sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşımlar yapan ünlü oyunculardan biri Avrupa Yakası’nın senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel oldu. Birsel, mesajında Vural Çelik’i dizideki karakterinin ismi olan Kubilay olarak anarak, “Kubilay’ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz.” ifadelerini kullandı.

Gülse Birsel'in Vural Çelik'e vedası...

Ata Demirer’den Vural Çelik için duygusal mesaj!

Avrupa Yakası’nın başrol oyuncularından biri olan Ata Demirer de kişisel X hesabından rol arkadaşı Vural Çelik’in vefatına ilişkin bir mesaj paylaştı. Çelik’in ölümünü “çok erken bir veda” olarak tanımlayan Demirer, “Nur içinde yat Vural kardeş” diyerek mesajını sonlandırdı.

Ata Demirer’in mesajında şu ifadeler yer aldı: “Ata Demirer: Çok erken bir veda çok üzücü
Ailesine sabır diliyorum Allah rahmet eylesin Nur içinde yat Vural kardeş”

Avrupa Yakası’nın “Yaprak”ından Kubilay’a veda!

Avrupa Yakası dizisinde partner olarak rol alan dizinin Yaprak’ı Hale Caneroğlu da yapımda partner olarak yer aldığı Vural Çelik’e duygusal sözlerle veda etti. Kişisel Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Caneroğlu mesajında; “Üzüntümü ifade bile edemiyorum! Şoktayım! Yıllarca rol arkadaşım oldun! Işıklar içinde uyu Kubim!” ifadelerine yer verdi.

Hale Caneroğlu, Avrupa Yakası'nda Vural Çelik'in partnerini oynuyordu

Levent Üzümcü de Çelik'e veda etti

Avrupa Yakası'nın oyuncularından Levent Üzümcü de Vural Çelik için veda mesajı yayınlayan isimler arasında yer aldı. Üzümcü, "Ah be Vural… birbirimizi gömecek yaşlara mı geldik… Ruhun huzur bulsun kardeşim." sözleriyle Çelik'in vefatına ilişkin duygularını paylaştı.

Bir veda mesajı da Şenay Gürler’den

Avrupa Yakası dizisinde “Fatoş” karakterini canlandıran Şenay Gürler de Vural Çelik’e veda eden isimler arasında yer aldı. Gürler, veda mesajında “Dizimizin Kubilay’ı Vural’ı çok erken kaybettik maalesef. Sevenlerine sabır dilerim” sözlerini paylaşarak duygularını ifade etti.

Şenay Gürler de Vural Çelik'e veda mesajı yayınladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şevval Sam'ın aldığı konser ücreti dudak uçuklattı! "Daha neler göreceğiz"

Magazin Haberleri