Atilla Doğukan Türkyılmaz kimdir, kaç yaşında ve kariyeri

Miray Akay ile nişanlaranarak evliliğe ilk adımı atan Atilla Doğukan Türkyılmaz dünden bu yana çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor. Peki Atilla Doğukan Türkyılmaz kidmri, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Son 24 saatin en çok aranan isimlerinden olmayı başaran Atilla Doğukan Türkyılmaz, Google üzerinde binlerce kişi tarafından hayatına dair bilgilerle tanınmaya çalışılıyor. Ünlü oyuncunun kariyeri, kim olduğu, memleketi ve biyografisi merak ediliyor. Sosyal medyanın da gündemine oturan Atilla Doğukan Türkyılmaz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Bilinmesi gereken bilgilerle genç oyuncu hakkındaki tüm detaylar bu sayfada.
 

Atilla Doğukan Türkyılmaz kimdir?


12 Nisan 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Henüz ilk okuldayken öğretmenleri tarafından tiyatro yeteneği olduğu fark edildi. Okul içindeki bir çok etkinlikte yer aldı. 1. sınıfta bir otomobil markasının reklamında CENGO karakteri ile ekranlara çıktı. Daha sonra Beni Babama Götür adlı Kanal 7 yapımı televizyon filminde oynadı. Hemen ardından bir internet sağlayıcısının reklamında yer aldı. 2009 senesinde Usta adlı sinema filminde oynadı.

2012 senesine kadar küçük roller canlandırdı, sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı. 2012'de ekranlara TRT 1'in 6 Mantı adlı aile dizisindeki Emin karakteri ile geri döndü.

Türkyılmaz, Buğra Gülsoy'un başrolde olduğu Eski Hikaye adlı dizide Ayhan karakterini canlandırdı.

Kaçak Gelinler adlı dizide de MEMO karakterine hayat verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri