Ata Demirer'den Alara Bozbey'e ilan-ı aşk! Alara Bozbey kimdir

Ünlüler dünyasındaki ilişkiler her dönem merak edilirken 2018'in ilk ilanı Ata Demirer'den geldi. Dizi oyuncusu Alara Bozbey'e olan aşkını adeta haykıran Demirer, güzel ismi ailesiyle tanıştırdı. Birlikte çekilen fotoğraf ise sosyal medyada paylaşıldı. Peki Alara Bozbey kimdir? İşte detaylar...

Ata Demirer aşka geldi. 2018'in ilk günlerinde magazin dünyasının en çok konuşulan ismi haline gelen Demirer'in Bozbey ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Ünlü komedyen yeni yılın ilk dakikalarındaki sürpriz hamle ile aşklarını cüme aleme duyurdu.

Yaşı 45 olan ve üç sene önce Özge Borak'tan boşanan Ata Demirer o günden bu yana ciddi bir ilişki yaşamamıştı. Çiftin ilişkisi ise kaçak dövüş tarzındaydı ve henüz anlamlandırılamamıştı.  Üç yıl önce birliktelik yaşayan Ata Demirer ve Alara Bozbey ayrılmış ancak birbirlerinden tam manasıyla kopamamıştı. Ata Demirer'den 14 yaş küçük olan Alara Bozbey, ekranlarda uzun zamandır boy gösteren bir isim.

ALARA BOZBEY DİZİLERİ
Yabancı Damat dizisiyle Türkiye'de ekranlarda boy göstermeye başlayan Alara Bozbey pekçok önemli projede kendisine yer buldu. Alara Bozbey'in oynadığı diziler arasında, Arka Sokaklar, Bedel, Gamsız Hayat, Benim İçin Üzülme ve Dolunay gibi ekranın dikkat çeken projeleri sayılabilir.

EN SON DOLUNAY'DA EKRANDAYDI
Alara Bozbey son olarak 2017 yaz dizilerinden biri olan Dolunay dizisi oyuncu kadrosunda karşımıza çıkan isimlerden biri. Alara Bozbey, Dolunay adlı dizide Demet rolü ile ekrana gelmiş ve Can Yaman, Özge Gürel, Necip Memili, Öznur Serçeler gibi oyuncularla birlikte çalıştı.



Adı Soyadı: Alara Bozbey
Yaşı: 31 (7 Aralık 1986)
Meslek: Oyuncu
Memleket: Litvanya doğumlu
Boyu: 1.60 cm
Kilosu: 50 kg
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Sarı

ALARA BOZBEY KİMDİR?
Oyuncu Alara Bozbey 1986 yılında Litvanya'da dünyaya geldi. Uzun yıllar Litvanya'da yaşadıktan sonra annesi bir Türk vatandaşı ile evlenince Alara Bozbey de annesi ile birlikte Türkiye'ye yerleşmiş ve ülkemizde oyunculuk yapmaya başladı. Uzun süredir ülkemizde yaşayan Alara Bozbey, Türk vatandaşlığına geçmiş ve gerçek adı olan Aliona ismini Alara olarak değiştirdi. Alara Bozbey Türkiye'ye yerleştikten sonra ülkemizde oyunculuk yapmaya başlamış ve ilk adımı da bir zamanlar Kanal D ekranının fenomen dizilerinden olan Yabancı Damat dizisi ile attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri