Aslıhan Malbora'dan aşkın tanımı!

Kübra dizisinin ardından şimdilerde Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi” filminin çekimlerinde olan Aslıhan Malbora aşkın tanımını yaptı.

Şimdilerde “Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi” filminin çekimleriyle oldukça yoğun bir tempo içerisinde olan güzel oyuncu Aslıhan Malbora MAG Eylül sayısının konuğu oldu. Hayatta karşılaştığı zorluklarla mücadele yöntemlerini de anlatan başarılı oyuncu, “Aşk ve sevgi sizin için ne ifade ediyor?” sorusuna, “Aşk, yoğun bir duygusal bağlılık ve derin bir içsel çekimken; sevgi daha geniş bir kapsama sahip, destekleyici ve şefkatli bir yaklaşımdır. Bunlar evrensel tanımları. Bu tanımların şahsi notaları ise zamanla, olaylarla sürekli değişiyor, dönüşüyor içimde. Benim için, hâlâ anlamları üzerine düşündüğüm iki kavram diyebilirim” cevabını verdi. “Şu an “Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi” projesi içindeyim” diyen Malbora, oldukça keyifli bir çekim süreci yaşadıklarını ve bu proje dışında bazı plan ve projelerin de olduğunu ifade etti.

Günlük tutarım

İnsan doğasının karmaşıklığını ve toplumsal mesajları irdeleyen projelerin kendisini özellikle etkilediğini anlatan Aslıhan Malbora, “Karakterlerin ve hikâyenin derinliği, projelerin benim için cazip hale gelmesini sağlıyor. Bir role hazırlanırken karakterin geçmişini ve motivasyonlarını derinlemesine araştırıyor, karakterin yaşadığı çevreyi ve dönemi anlamak için çeşitli kaynaklardan faydalanıyorum. Çeşitli yaratıcı yöntemler de kullanmaya çalışıyorum. Bunların, performansı zenginleştirdiğini düşünüyorum. Örneğin; karakterin gözünden günlük tutmak gibi” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri