Ariadna Majewska modellere taş çıkarıyor

Instagram her geçen gün yeni bir fenomeni ortaya çıkarırken dünyanın pek çok ülkesinden özellikle kadın kullanıcılar popüler olmayı başarıyor. Bunlardan biri de Polonyalı Ariadna Majewska. Kendisini diğerlerinden ayıran en önemli nokta ise sadece Instagram değil birden fazla platformda aktif olması.

Polonyalı Ariadna Majewska'nın Instagram fotoğrafları her gün milyonlarca kişiye ulaşıyor. Sadece bununla da kalmıyor, internet sitesi ve video düzenlemelerini de kendi gerçekleştiriyor. 250 bine yakın takipçisiyle ülkesinde önemli bir figür haline gelen bloggerın kendine ait tasarımları ayrıca satılıyor. Her paylaşımının altında evlilik teklifi de alan güzel model, cesur pozlarını da paylaşmaktan çekinmiyor.

Ariadna Majewska'nın özel fotoğraflarını görüntülemek veya fotoğraflarından oluşan takvim/posterlerini masanıza koymak isterseniz ücret de ödemeniz gerekiyor. Leh güzel her paylaşımının altında bilgilendirici mesajlar atmayı ve takipçilerine samimi bir dil sunmayı da ihmal etmiyor.



Arianda Majewska kendisini şu sözlerle tanımlıyor;
Poznań'da yaşıyorum ve bir düzineden fazla yıldır blog yazarlığı yapıyorum. Fotoğraf düzenliyorum. Her gün - resim ve kelimelerle - yüzümden yüz binlerce insanla dünyam hakkındaki görüşümü paylaşıyorum.

Çocukluğumdan, yaratılışta en büyük sevinci ve memnuniyeti buldum. Başlangıçta ressam ya da yazar olmayı hayal ediyordum, ama ilk fotoğraf makinesi elime çarptığında, fotoğraf çekmek beni tamamen tüketti. Doğayı ölümsüzleştirerek başladım, birkaç yıl boyunca kadınları stilize ettim ve fotoğrafladım. Bir gün objektifin diğer tarafında durmak istedim ... Ana rolde oturumu kendim hazırlamak zor bir iş çıktı, ama çok eğlenceliydi. Web'de paylaşmaya başlamaya karar verdim.

Yıllardır kendi tarzımı keşfediyorum ve çalışıyorum. Eskiden moda tarafından esinlenilerek, son trendlerden, zamansız, dikkat çekici setler yaratırken aynı zamanda sınıf ve zarafetle doluyorum. Gardırobum yüksek topuklu ayakkabılar, elbiseler ve şık aksesuarlar ile doludur. Dişliliğimi vurgulamayı severim, kışkırtmaktan korkmuyorum ama iyi tat limitini aşmamaya özen gösteriyorum.

İyi edebiyat ve sinemaya bayılırım. Sağlıklı bir yaşam tarzının destekçisiyim, ilginç yerlerde istekli yolculuk ediyorum ve resimlerdeki her şeyi ölümsüzleştiriyorum. Müzik dinlemeden, hayatla ilgili düşüncelerle, ilginç insanlarla sohbet eden bir günü hayal bile edemiyorum. Ben, rüyalar için savaşmaya değer olduğuna inanarak, dünyada ilginç bir insanım, zorluklarla mücadele ediyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri