Arda Turan'ın 1 aylık eşi Aslıhan Doğan 3 aylık hamile!

Uzun süreli ilişkilerinde bir barışıp bir ayrılan ancak sonrasında hayatlarını birleştiren ve 11 Mart'ta evlenen Aslıhan Doğan ve Arda Turan cephesinden flaş bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre Aslıhan Doğan 3 aylık hamile.

Medipol Başakşehir'e dönerek ikinci Türkiye kariyerine başlayan Arda Turan gündemden düşmüyor. Saha içerisindeki kadar özel hayatıyla da ilgi odağı olan milli futbolcu kısa bir süre önce 2.5 yıldır ilişkisinin bulunduğu Aslıhan Doğan ile evlenmişti.

Dalgalı bir grafik çizen ilişkilerinde bu kararı alan çiftin Aslıhan Doğan'ın 13 haftalık hamileliği sebebiyle evlendiği iddia edildi.

Aslıhan Turan’ın, İstanbul Nişantaşı’ndaki özel bir hastanede çalışan ünlü bir doktor tarafından takip edildiği de konuşuluyor.

Fotoğrafı olay olmuştu
Milli futbolcu Arda Turan, sosyal medyadan "Yeni fizyoterapistim" diyerek paylaştığı fotoğrafta, eşi Aslıhan Doğan Turan'a, ayaklarını yıkattığı iddia edilmişti. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğraf sonrası açıklama yapan Arda Turan, 'Ne ayak yıkatması, ayağım da buzlu kovada' demişti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri