Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Dörtkardeşler hamile!

Survivor'da kazandığı popülerlikler adını her geçen gün daha fazla kişiye duyuran ünlü oyuncu Alp Kırşan sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla oyuncu eşi Zeynep Dörtkardeşler'in hamile olduğunu duyurdu.

Her defasında bir çocuk sahibi daha olmak istediklerini belirten Alp Kırşan ve eşinden müjdeli haber geldi. Tatil için Bodrum'da bulunan çift Efe'nin ardından yeni çocuklarına kavuşmak için gün sayıyor. Kırşan paylaştığı fotoğrafla eşinin bir kez daha hamile olduğunu açıkladı. Dörtkardeşler'in karnının şişik olduğu fotoğraf  "Biz bu fotoğrafta 9 kişiyiz" notuyla takipçilere sunuldu.

Daha önce de açıklamıştı
Alp Kırşan ile Zeynep Dörtkardeşler Kırşan ikinci çocuğun sinyallerini 2016 yılındaki bir röportajlarında vermişlerdi. Yine Bodrum'daki evlerinde yaptıkları röportajda Alp Kırşan "Zeynep iyi bir anne. Efe iki yaşına geldikten sonra ikinci çocuğu istiyoruz" sözleriyle ikinci çocuk isteklerini belirtmişti.Çiftin dediği gibide oldu. Oğulları Efe 2 yaşına gelince 2. çocuğun müjdesini verdiler.

Mesaj yağdırdılar
Kırşan'ın takipçileri de bu müjdeli habere tebrik ve hayırlı olsun mesajları yağdırdı. Ailenin heyecanı ve neşesi Kırşan'ın paylaştığı fotoğrafta net bir şekilde anlaşılıyordu. Bebeğin cinsiyeti ve kaç aylık olduğu ise merak konusu oldu.

Eşinin hakkını vermişti
Zeynep Dörtkardeşler Kırşan ise, "Alp tahmin ettiğimden daha iyi bir performans sergiliyor. Kimseye göstermediği güler yüzlülüğü Efe'ye gösteriyor. Onları seyretmek çok keyifli" diyerek eşinin babalığına övgüler yağdırmıştı.

Efe ne zaman doğdu?
Alp Kırşan ve eşi Zeynep Dörtkardeşler Kırşan ilk çocukları Efe'yi 10 Aralık 2015 tarihinde kucaklarına almışlardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri