Alişan ve Buse Varol ilk adımı attı! Nişan görüntüleri sosyal medyayı salladı

Ünlü türkücü ve oyuncu Alişan meslektaşı Buse Varol ile yaşadığı aşk sonrasında yaptığı evlenme teklifine olumlu yanıt almıştı. Çift kısa sürede ilerledikleri ilişkilerinde ilk resmi adımı atarak yüzük taktı ve nişanlandı. Nişanın görüntüleri de sosyal medyada beğeni rekorları kırdı. İşte detaylar...

Alişan bir kez daha nişanlandı. Eda Erol ile mutluluğu yakalayamadıktan sonra rol aldığı dizide tanıştığı Buse Varol ile nikah masasına oturmak istediğini cümle aleme ilan etmiş ve imzaların ne zaman atılacağı merak konusu haline gelmişti. Kısa bir süre önce dizi setine giderek sevgilisine evlenme teklifinde bulunan ünlü türkücü dün ailesini de alarak kız evine gitti. İsteme töreninde Çağla Şıkel ile Ece Erken de hazır bulundu. Alişan'a ikram edilen tuzlu kahve ve sonrasında yaşananlar instagram'dan paylaşıldı. Erken ve Şıkel'in kareleri binlerce beğeni aldı.
 

Evliliğe ilk adımn


Hatırlanacağı gibi Alişan, cumartesi günü sevgilisi Buse Varol'un rol aldığı dizinin setine giderek oyuncuya evlenme teklif etmiş ve olumlu yanıt almıştı. Fırsatı kaçırmayan Alişan, ailesini de alıp sevgilisi Buse Varol'un evine gitti. Evlilik yolunda ilk adımı atan mutlu çift, aileleri ve yakın çevrelerinin huzurunda dün akşam nişanlandı.


 

Tuzlu kahveyi içti


Alişan, nişan yüzüklerinin takılmasından önce Buse Varol'un ikram ettiği tuzlu kahveyi içti. ​Kahveyi içerken Alişan'ın zorlandığını görenler gülmemek için kendilerini zor tuttu. Alişan ise zorlanarak da olsa tuzlu kahveyi içerek kız tarafından tam not almayı başardı. Yüzlerin güldüğü anlarda Alişan'ın yakın arkadaşı manken-sunucu Çağla Şıkel, telefonuna davranıp yaşananları kaydedip Instagram hikayesinden paylaştı.

Karşılıklı oynadılar

Evde kız isteme töreninin ardından Buse Varol'a takılan altınlar dikkat çekti. Buse Varol , Alişan'ı da karşısına alıp çiftetelli oynadı.

Ne zaman evlenecekler?

Alişan ve Buse Varol'un evlilik tarihi ise 6 Mayıs olarak açıklandı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri