Adriana Lima yine bir Türk ile beraber! Emir Uyar kimdir kaç yaşında nereli

Brezilyalı top model Adriana Lima, Metin Hara'dan sonra yine bir Türk ile aşk yaşamaya başladı. Lima, Emir Uyar ile el ele görüntülendi. Peki Emir Uyar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Metin Hara ile neredeyse evlenme aşamasına gelen ancak ilişkisini sona erdiren Adriana Lima yeni bir aşka yelken açtı. Mikonos'ta Emir Uyar ile tatil yapan Brezilyalı model objektifler tarafından görüntülendi. Çiftin el ele gezdiği anların ardından sosyal medya kullanıcıları ve magazin takipçileri de Emir Uyar'ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Ünlü bir isim olan Emir Uyar'ın hayatına dair detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Emir Uyar ile Adriana Lima sevgili mi?
Gündeme bomba gibi düşen fotoğrafların ardından bazı kişiler iki ismin sevgili olmadığını iddia etti. Anlık görüntülerin sevgililikleri ile bağdaşmayacağını da dile getiren kullanıcılara karşı kesim de Adriana Lima'nın bir Türkle daha ilişki yaşamasını "Türkiye'den kopamıyor" yorumları ile destekledi. İlerleyen günlerde çift arasında neler yaşandığını ve sevgili olup olmadığı daha net anlaşılacaktır.

EMİR UYAR KİMDİR?
1982 yılında doğdu. Emir Uyar lise eğitimini İstanbul'da Alman Lisesi'nde tamamladı.2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun oldu.Uyar, Makine Sanayi, tekstil, enerji ve gayrimenkul yatırım alanlarında tecrübe edindi.

ADRIANA LIMA KİMDİR?
Brezilyalı manken Adriana Lima, 12 Haziran 1981 tarihinde düşük gelirli ve dindar bir ailede dünyaya geldi. Victoria's Secret'ın "en uzun süre çalışan modeli" olan Adriana Lima, firma için ilk kez 1999 yılında podyuma çıkmıştı.

Amerikan yerlisi, Afrika, Brezilya ve İsviçre kökenli Lima, 15 yaşındayken Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında 1. seçildi.

1996'da yapılan Ford Supermodel of the World Contest'de ise 2. oldu.Kısa bir süre sonra Ford Modellik Ajansı sayesinde New York'a taşınan Lima, Elite Model Management ile anlaştı. 1997-1998 yılları arasında daha kariyerinin başlarındayken Vogue ve Marie Claire gibi dergilerin moda çekimlerinde yer aldı. Heidi Klum ve Gisele Bündchen'le birlikte melek kanatları taktırarak sergiledikleri iç çamaşırı defilesinin ardından, 2003'deki Victoria's Secret defilesinin de açılış mankeni oldu.2001'de Adriana Lima 8:47 dakkalık BMW kısa filminde Mickey Rourke, Clive Owen ve Forest Whitaker'la birlikte oynadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri