Acun'un taze eşi Çağla'dan jet hızıyla soyadı değişimi: Nikah sonrası "Ilıcalı" oldu

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın dün akşam düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girmişti. Ayça Çağla Altunkaya'nın gelinliği kadar nikah sonrası Instagram profiline "Ilıcalı" soyadını eklemesi ise dikkatlerde kaçmadı.

Dün akşam Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine giren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünleri Türkiye gündeminden düşmüyor. Uzun süreli birlikteliği düğünle taçlandıran Ilıcalı ve Altunkaya'nın nikahına katılanlar kadar her yaşanan durum sıcaklığını korumaya devam ediyor. Düğünün sona ermesiyle birlikte taze gelin Ayça Çağla Altunkaya'nın sosyal medya hesabındaki profilinde soyadını değiştirmesi ise bir diğer gündem başlığı oldu.

Nikahtan saatler sonra soyadını "Ilıcalı" olarak değiştirdi

Acun Ilıcalı ile birlikteliğinin ardından kameralardan uzak bir yaşam sürmeyi tercih eden Ayça Çağla Altunkaya, sosyal medya hesabı Instagram'da kullanıcı profilini gizli kullanmasıyla biliniyordu. Sadece tanıdık kişileri takip eden ve istekleri yanıtlayan Altunkaya'dan jet hızıyla soyadı değişikliği geldi.


Ayça Çağla Altunkaya, nikahtan saatler sonra Instagram hesabı üzerinden soyadını "Çağla Ilıcalı" olarak değiştirmesi dikkatlerden kaçmadı. Kısa sürede "Altunkaya" olan soyadını kullanmayarak yerine "Ilıcalı" olarak güncellemesi gözleri bir kez daha üzerine çekti. Ayça Çağla Ilıcalı'nın Instagram hesabında herhangi bir fotoğraf paylaşmaması ise binlerce hayranının merakını arttırmaya yetti.

87 bin TL'lik gelinlik giydi

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın görkemli düğünü adeta yıldızlar gecesini aratmazken düğünün sona ermesinin ardından Altunkaya'nın sade ve şık gelinliği ise oldukça merak edildi.

Dünyaca ünlü marka Monique Lhuillier markasını taşıyan gelinlik oldukça beğenildi. Nikah töreninin ardından düzenlenen after partide ise Altunkaya Annie's markalı mini bir elbise tercih etti. Altunkaya'nın gelinliğinin piyasa değerinin 87 bin 200 TL olduğu öğrenildi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ise siyah takım ve beyaz gömlekle şıklığını tamamlarken, gecenin sonunda siyah tişört giymesi ise görenleri şaşırtmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Meryem Uzerli: Ölülere makyaj yapıyordum
Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi, marjinal tarzları dikkat çekti

Magazin Haberleri