Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile dünya evine giriyor

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya ile evleniyor.

Acun Ilıcalı dördüncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın kısa bir süre sonra evlenecekleri iddia edildi.

Fenerbahçe Asbaşkanı ve ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile görkemli bir düğünle dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Çiftin düğünlerinin Muğla’da yapılacağı öğrenilirken, düğüne katılacak davetliler için kentteki bir otelin tüm odalarının kapatıldığı iddia edildi.

Ilıcalı ile Çağla Altunkaya’nın düğün tarihi tam olarak bilinmezken, ünlü çiftin yaz bitmeden nikah masasına oturmaları bekleniyor.

Acun Ilıcalı’nın Muğla’daki bir oteli düğün için kapattığı iddia edildi. Oteldeki bütün odaları tutan Ilıcalı, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıkları başlattı. Otelle görüşmeler yaptığı öğrenilen Acun Ilıcalı, her şeyin dört dörtlük olması için şimdiden talimat verdi.

25 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ilk evliliğini yapmaya hazırlanırken, 55 yaşındaki Acun Ilıcalı ise dördüncü kez nikah masasına oturacak. Ilıcalı daha önce Seda Bağbuğ, Zeynep Yılmaz ve Şeyma Subaşı ile evlenmiş ve bu evliliklerinden dört kız çocuk sahibi olmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri