Acun Ilıcalı “masraf” açıklamasıyla dikkat çekti, “uçak masrafı” dudak uçuklattı! “O kadar hesapsız bir insan değilim”

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, yaptığı ekonomiden söz edince sosyal medya o açıklamalarla çalkalandı. Ilıcalı, katıldığı Youtube programında uçak masraflarından söz etti ve bu masraflardan yakındı. İşte detaylar…

Türkiye’nin en ünlü ve en zengin isimlerinden biri olan medya patronu Acun Ilıcalı, son yıllarda özellikle de yaptığı harcamalarla gündeme geliyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde kızı Leyla’ya hediye ettiği lüks otomobille gündeme gelen Acun Ilıcalı, bu kez de katıldığı bir Youtube programında yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi.

Acun Ilıcalı, katıldığı Youtube programlarında yaptığı ekonomiden söz etti, sosyal medyada o açıklamalar gündem oldu. Söz konusu programa konuk olan Ilıcalı, yılın pek çok zamanını farklı ülkelerde geçirdiğini dile getirirken, en çok da uçak masraflarından yakındı. Acun Ilıcalı’nın masraf açıklamaları sosyal medyada esprili yorumlara neden oldu. İşte detaylar…

ACUN ILICALI’DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Kariyerine spor muhabiri olarak başlayan ve ardından Acun Firarda programıyla geniş kitlelere ulaşan Acun Ilıcalı, uzun bir dönem boyunca televizyon programlarında sunucu olarak izleyici karşısına çıktı. Var Mısın Yok Musun, Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz gibi programlarda yer alan Ilıcalı, daha sonra TV 8 kanalını satın aldı ve Exxen platformunu hayata geçirdi. Öte yandan futbol kulübü de satın alan Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda dikkat çeken “masraf” açıklamalarında bulundu.

“O KADAR HESAPSIZ BİR İNSAN DEĞİLİM”

Sibel Arna’nın “Ne Olursan Ol Rahat Ol” isimli Youtube programının tanıtım bölümüne konuk oldu. Burada açıklamalarda bulunan Ilıcalı, hakkında merak edilenleri açıkladı. Uçak maliyetinden yakınan Acun Ilıcalı, “Uçakla bir yere gitmek çok maliyetli. O kadar hesapsız bir insan değilim, uçakla bir yere gittiğimde iki işi bir araya getirerek hareket ederim, planlamamı ona göre yaparım” dedi.

“UÇAĞIN OKYANUSU GEÇMESİ 100 BİN DOLAR”

Acun Ilıcalı’nın açıklamaları üzerine sunucu Arna, “Acun da ekonomi yapıyor yani” deyince, Ilıcalı da “Yüzde yüz yapıyor” cevabını verdi. Yeme içme konusunda tasarruf yapmadığını ifade eden Ilıcalı, “Uçağın okyanusu geçmesi 100 bin dolar. O noktada ben de ekonomi yapıyorum” sözleri ile dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri