Acun Ilıcalı kaç yaşında, nereli? Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya yaş farkı kaç?

Ayça Çağla Altunkaya, bugün Acun Ilıcalı ile dünya evine giriyor. Daha önce 3 evlilik yapan ve bu evliliklerinden 4 kızı olan Ilıcalı'nın 4. eşi olan Ayça Çağla Altunkaya ile yaş farkı merak edildi. Peki Acun Ilıcalı kaç yaşında?

Ayça Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı dünya evine girdi. Görkemli düğün bu gece Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilirken, evlilik haberini gören kişiler ikili hakkında sorgulama ve araştırmalar yapmaya başladı. Peki Ilıcalı ile evlenen Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında? Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya arasında kaç yaş farkı var?

ACUN ILICALI KAÇ YAŞINDA?


Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da doğmuştur. Altunkaya, Nişantaşı Üniversitesi'nde Hemşirelik bölümünden mezun olmuştur. Ilıcalı'yla hayatını birleştiren isim 25 yaşındadır ve Yengeç burcudur.

Basketbola ilgi duyduğu bilinen Altunkaya, okul zamanında amatör olarak basketbol oynamış ve basketbol takımında da rol almıştır.


ACUN ILICALI VE AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA YAŞ FARKI KAÇ?


Ayça Çağla Altunkaya, Ilıcalı'dan 30 yaş küçük olduğu bilinmekte. Acun Ilıcalı'nın yaşı 55, Ayça Çağla Altunkaya'nın yaşı ise 25'tir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Meryem Uzerli: Ölülere makyaj yapıyordum
Şeyma Subaşı'dan Ayça Çağla Altunkaya'ya şaşırtan göndermeli paylaşım! "Herkes için dileğim bu"
Arkadaşlarından Dilan ve Engin Polat'a "story"li destek! Hepsi aynı paylaşımı yaptı

Magazin Haberleri