2,5 yıllık eşinden boşanmaya hazırlanan Kutsi, öyle bir karar aldı ki herkes şok oldu!

Bundan iki buçuk yıl önce nikah masasına oturan Kutsi ve Sibel Ülker boşanma kararı aldı. Ülker, "evlilik ilişkisinin temellerinin sarsıldığını" iddia ederek boşanma davası açtı ancak Kutsi, davanın bildirilmesini engellemek için özel bir karar aldı.

Berrin Yeşiltepe - 2019 yapımı Benim Adım Melek dizisinde başrol oynayan Kutsi, sette tanıştıktan sonra çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker ile evlendi. Çift, evliliklerini uzun süre basından sakladı. 2,5 yılın sonunda çift boşanma kararı aldı. Bu kararın ardından Kutsi özel bir karar alarak boşanma haberlerinin medyadan uzak tutulması için gizlilik kararı aldırdı.

SESSİZLİĞİNİ KORUMAYA DEVAM EDİYOR

Şu sıralar ATV ekranlarında yayınlanan 'Üvey Anne' dizisinde rol alan Kutsi, bu sıralar boşanma haberiyle gündemde. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Sibel Ülker, ayrılma kararının ardından "evlilik cemiyetinin temellerinin sarsıldığını" iddia ederek boşanma davası açtı. Boşanma haberinin ardından sessiz kalan şarkıcı ve oyuncu Kutsi, duruşmaların basına yansımaması için mahkemede gizlilik kararı çıkardı.

PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRMIŞTI

Kutsi ile Mart 2021'de evlenen Sibel Ülker, sosyal medya sayfalarında kadına yönelik şiddetle ilgili bir yazı yayınlamış ve daha sonra paylaşımının yanlış anlaşıldığını duyurmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri