10 yıl sonra setlere dönen Özgü Namal’ın yeni projesinde partneri belli oldu! 2 dev isimle bu dizi reytingleri alt üst edecek!

Ekranlara geldiği her dönemde reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı “Elif” karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Özgü Namal, 10 yıldır uzak kaldığı televizyon ekranlarına flaş bir proje ile dönüyor.

Kariyerine birçok dizi ve filmi sığdırmış olan 44 yaşındaki başarılı ve güzel oyuncu Özgü Namal, özellikle de yayınlandığı her döneme damgasını vurmayı başaran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı “Elif” karakteri ile hafızalara kazınmıştı. Televizyon ekranlarından 10 yıldır uzak olan başarılı oyuncu, yakında yepyeni bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Son olarak 2013 yılında “Merhamet” dizisinde canlandırdığı “Narin” karakteri ile boy gösteren Özgü Namal’ın yeni projesi ve partneri belli oldu.

10 yıl aranın ardından dizi setlerine dönüş yapacak olan 44 yaşındaki güzel oyuncu Özgü Namal, Merhamet dizisinin ardından “Bu İşte Bir Yalnızlık Var” filminde ve “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programında (jüri üyesi) yer almıştı. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Özgü Namal, dizi kariyerine 10 yıl aradan sonra, yakında ekranlara gelecek olan “Kızıl Goncalar” dizisi ile dönüş yapacak. Başarılı oyuncunun bu dizideki partneri de belli oldu. İşte detaylar…

10 YIL SONRA SETLERE DÖNÜYOR

Kariyerinde birçok dizi, film ve farklı projelerde yer almış olan Özgü Namal, ilk dizi deneyimini 1998 yılında “Affet Bizi Hocam” dizi ile yaşamıştı. Ardından İkinci Bahar, Kerem, Karate Can, Yeditepe İstanbul, Bir Filiz Vardı, Sır Çocukları, Kurtlar Vadisi, Anlat İstanbul, Hanımın Çiftliği gibi birçok dizide daha yer alan Özgü Namal, özellikle de Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı “Elif” karakteri ile hafızalara kazınmıştı. Namal ekranlara “Kızıl Goncalar” dizisi ile dönüş yapıyor.

PARTNERİ BELLİ OLDU

2020 yılında 2 çocuğunun babası Ahmet Serdar’ı kalp krizi nedeniyle kaybeden ve yaşadığı büyük acının ardından Köyceğiz’e yerleşen Özgü Namal, setlere dönme kararı aldı. Gold Film ile anlaşma imzalayan Namal, Necati Şahin’in kaleme aldığı Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak. Dizide Özgü Namal’ın partnerinin ise Özcan Deniz olacağı ortaya çıktı. FOX TV’de izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizi, merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri