Yeşim Salkım Eğreti Gelin Ladik'te kadın oyuncuyla öpüştü!

Ünlü oyuncu Yeşim Salkım kadrosunda bulunduğu Eğreti Gelin Ladik isimli filmdeki cesur sahneleriyle adından söz ettirecek gibi. Salkım kendisi gibi kadın oyuncu olan İlkay Kayku ile yatakta öpüşüyor. Cesur sahnelere de imza atan başarılı oyuncunun sahneleri çok konuşulacak. İşte detaylar...

13 Nisan'da vizyona girmeye hazırlanan Eğreti Gelin Laadik şimdiden gündeme oturdu. Şükran Kozalı'nın 'Eğreti Gelinler' kitabından beyaz perde için uyarlanan filmde baş rolleri Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı paylaşıyor. Filmde ayrıca Yeşim Salkım'ın birbirinden cesur denilebilecek sahneleri de mevcut. Şu sıralar Gülben Ergen ile yaşadığı polemiklerle gündemde olan Salkım bu sahnelerle ses getirecek gibi görünüyor.

Kadınlar öpüşüyor
'Eğreti Gelin Ladik' filmi Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı gibi isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor. Oyuncu İlkay Kayku ve Yeşim Salkım'ın sahneleri büyük yankı uyandıracak.



3 yıl önce çekildi
Zaim Güvenç ile Deniz Güvenç'in yönettiği film, 2015'te çekildi. 3 yıllık rötarından ardından 13 Nisan'da vizyona girecek. Atıf Yılmaz imzalı 2004 yapımı 'Eğreti Gelin'de ise Nurgül Yeşilçay, Onur Ünsal, Müjde Ar, Fikret Hakan ve Füsun Demirel oynamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri