Yaşar Kemal'in onuruna düzenlenen Edebiyat Günleri başladı

Yaşar Kemal'in büyüdüğü yer olan Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde usta şairin onuruna düzenlenen Edebiyat Festivali kitap fuarı başladı.

Türk edebiyatının usta şairi Yaşar Kemal için bu yıl Osmaniye'de düzenlenen kitap fuarı kitapseverlerin beğenisine sunuldu. Yaşar Kemal'in büyüdüğü ilçe olan Kadirli ilçesinde usta şairin onuruna düzenlenen 1. Osmaniye-Kadirli Edebiyat Günleri, DS Kitap iş birliği ile ziyaretçilerini ağırlıyor.


28 Mayıs 2024 Salı günü başlayan edebiyat festivalinde, ülkemizin önde gelen yazarları ve yayınevlerine de kapılarını açıyor. Edebiyat Günleri, kitap okuma kültürünü teşvik etmek ve Yaşar Kemal’in edebi mirasını onurlandırmak amacı taşıyor.

Çeşitli etkinlikler ile edebiyatseverler bir araya geliyor

Etkinlik, Kadirli’de edebiyatın ve kültürün coşkusunu yaşamak isteyen herkes için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Ayrıca, düzenlenen atölye çalışmaları, yazar okumaları, panel tartışmaları ve sergiler gibi çeşitli aktivitelerle zenginleştirilmiş bir program, katılımcılara edebiyat dünyasının kapılarını aralıyor.

Osmaniye Valiliği, Kadirli Belediyesi ve DS Kitap'ın işbirliğiyle hayata geçirilen bu etkinlik, Kadirli'nin kültürel ve ekonomik hayatına önemli katkılar sağlarken, bölge halkının kültürel etkinliklere erişimini de artıracak. "Birinci Osmaniye-Kadirli Edebiyat Günleri", her yaştan ve her kesimden kitap severleri Kadirli'ye davet ediyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Meteoroloji'den Marmara Bölgesi'ne uyarı! Kuvvetli sağanak yağış geliyor
Karşıdan karşıya geçen çocuğa İETT otobüsü çarptı!
İstanbul'un fethinin 571. yılı

Kültür Sanat Haberleri