Venom 3’ün çıkış tarihi açıklandı!

Sony'nin yarattığı Spider-Man evreninin en sevilen karakteri Venom'un yakında üçüncü bir filmi daha olacak. Başrolünde Tom Hardy'nin yer aldığı filmin vizyon tarihi belli oldu.

2015 yılında Sony, Disney ile bir anlaşma imzaladı ve Spider-Man'i Marvel Sinematik Evreni için lisansladı. Ancak Sony, ilerleyen yıllarda Spider-Man karakterlerini kullanarak kendi evrenlerini yaratacaklarını duyurdu. 2018 yapımı Venom filmiyle başlayan bu evren, son yıllarda yavaş yavaş büyümeye başladı. 2021'de geri dönecek olan Venom'un yakında üçüncü bir filmi daha olacak.

Venom 3 gelecek yıl vizyona girecek

Venom ve Venom: Let There Be Carnage yapımlarıyla karakteri medyada adından söz ettiren Sony, Venom serisinin bir üçleme olacağını söyledi. Geçen yıl duyurulan üçüncü filmin vizyon tarihi nihayet belli oldu. Geçtiğimiz ay yeni Venom filminin Ekim 2024'te vizyona gireceği duyurulmuştu ancak Sony bu iddiayı başka bir tarih için yalanladı ve filmin çıkış tarihini açıkladı. Bu duyuruya göre Venom 3, 12 Temmuz 2024'te vizyona girecek. Böylece üçlemenin son filmi, gişede Mufasa: The Lion King ve Twisters ile yarışacak. Venom ve Eddie Brock karakterini en son Spider-Man: No Way Home’un ek sahnesinde görmüştük. İddialara göre Venom 3, bu sahneden devam edecek. Kelly Marcel’in yönetmen koltuğuna oturacağı yapımda Tom Hardy’e Chiwetel Ejiofor eşlik edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

25 Ağustos Cuma günü vizyona girecek olan filmler!
Wonder Woman 3 bilmecesi devam ediyor!
Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası'ndan son fragman geldi!

Kültür Sanat Haberleri