Van Kültür Yolu Festivali, Ferhat Göçer konseriyle sona erdi

Kültür Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin bu yılki altıncı durağı olan Van Kültür Yolu Festivali'nin son gününde şarkıcı Ferhat Göçer sahne aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'ne bu yıl dahil olan Van Kültür Yolu Festivali'nin son gününde, şarkıcı Ferhat Göçer konser verdi. Atatürk Kültür Parkı'ndaki konserde on binlerce Vanlıya muhteşem bir gece yaşatan Göçer, "Evlerinin Önü Boyalı Direk" türküsünde davul çaldı. Vanlı hayranlarının sahneye attığı gülü alan Ferhat Göçer, "Bu çiçeği bu festivalde sahneye çıkan bütün sanatçı arkadaşlarım adına alıyorum" dedi. Seyirciler arasındaki küçük Lina'nın doğum gününü kutlayan Göçer, Sümeyye adındaki genç kızın da evlilik teklifi alacağının müjdesini paylaştı.

Sahnesinin bir geleneği olarak her şehirde seyirci performans sınavı yapan Ferhat Göçer, şarkısına eşlik eden hayranlarının sesini ölçtürdü ve 119 desibel ile rekorun Van'da olduğunu açıkladı. 9 gün boyunca binlerce etkinliğin ve konserlerin düzenlendiği Van Kültür Yolu Festivali, Ferhat Göçer konseriyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Muharrem Ayı başladı: Kartallı vatandaşlar ilk oruçlarını açtı
İstanbul'da kedi kurtarma operasyonu: İmdadına itfaiye yetişti
İYİ Parti kampa giriyor: Yeni yol haritasını belirleyecek

Kültür Sanat Haberleri