"The Nun II" 8 Eylül'de sinemalarda!

Yönetmen Michael Chaves, "The Conjuring" serisinin 2018 devam filmi olan "The Nun"ın en karanlık ve kesinlikle en şiddetli filmi olduğunu söylüyor.

Sadece birkaç gün kala, "The Nun II" (Face of Dread 2), Rahibe Irene'in (Taissa Farmiga) başrolde olduğu ilk filmdeki olaylardan dört yıl sonra başlıyor. Irene, İtalya'da sakin bir hayat yaşamak için Romanya'yı terk etti ve manastıra çekildi. Ancak Valak'ın (Bonnie Aarons) onunla işi henüz bitmedi!

Corin Hardy'nin yönettiği, 22 milyon dolarlık bütçe ve 365,6 milyon dolarlık brüt hasılatı ile büyük bir başarıya imza atan ilk filmin devamı mutlaka çıkacak ve hayranların yıllarca süren bekleyişine son verilecek. Filmin yönetmeni Michael Chaves, SFX'e konuşurken film hakkında şunları söyledi:

"Bence bu film daha da karanlıklaşıyor. Filmi gösterdiğimizde izleyiciler de bunu söyledi. Bu, bir Conjuring filminden beklediklerinden kesinlikle daha şiddetli.

Her zaman hassas bir dengedir. Kesinlikle korkutucu, bu konuda yüzde yüz olarak bekleneni yapıyor. Nasıl ki korku izleyicileri korku iştahını geliştirdiyse, şiddet iştahı da artmaya başladı ve dolayısıyla bu filmde bazı şiddet unsurları da var."

Chaves ayrıca, bunun Valak için yolun sonu olmadığını da söylüyor: “Filmde bir replik var: 'İblisler sonsuzdur'. Onun her zaman farklı şekillerde burada olduğu fikrini seviyorum. İblis rahibe Valak hakkında anlatılacak daha çok hikaye olduğunu düşünüyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sinema'nın Tarihi
22 Eylül Cuma günü vizyona girecek olan filmler!
Cem Yılmaz'ın Yeni Netflix Filmi "Do Not Disturb"den iİlk fragman geldi!

Kültür Sanat Haberleri