2023 Tamino 18 Mart İstanbul (Türkiye) konseri - Bilet fiyatları

Tam adı Tamino-Amir Moharam Fouad olan Belçikalı-Mısırlı şarkıcı, Türkiye'de konser verecek. Kendisini sevenler de araştırmalarda bulunarak bilet fiyatlarını öğrenip etkinliğe katılmak istiyor. Peki, Tamino'nun konseri nerede ve bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dünyada binlerce kişi tarafından dinlenen ve her konserinde alanları tıklım tıklım dolduran Tamino, birçok ülkede sahneye çıkacağı adresler arasına Türkiye'yi de eklemişti. Tarihin yaklaşması nedeniyle kendisini seven dinleyicileri de başarılı ismi dinlemek adına sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Tamino'nun konseri nerede ve bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Tamino kimdir?

Tamino-Amir Moharam Fouad, 24 Ekim 1996'da Mortsel, Antwerp, Belçika'da Belçikalı (Flaman) bir anne ve Mısırlı bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesi, 1990'larda annesinin bir antropoloji öğrencisi olarak yaşadığı Gine'de tanıştı. Çift, annesinin kendisini ve erkek kardeşi Rami'yi doğurduğu Belçika'ya yerleşti. Çocukken anne ve babası ayrıldı ve babası Mısır'a döndü. Tamino, annesi ve Belçikalı büyükanne ve büyükbabası tarafından büyütüldü. Baba tarafından dedesi ünlü Mısırlı şarkıcı Muharrem Fuad'dı. Çocukken piyano çalan Tamino, kendisini The Beatles, Satie, Chopin gibi sanatçılarla ve babası aracılığıyla öğrendiği Arap müziğiyle tanıştıran annesinden etkilenmişti.

Ticari başarıdan önce, 17 yaşında Tamino, Amsterdam Kraliyet Konservatuarı'nda şan eğitimi aldı.

Kasım 2016'da Tamino, Belçikalı grup Het Zesde Metaal tarafından bir Radio 1 oturumu çalması için davet edildi. İlk single'ı Habibi bir etki yarattı ve hemen Radio 1 tarafından alındı.

2017'de Tamino, Studio Brüksel'de düzenlenen yeni bir müzikal yetenek yarışmasını kazandı. 11 Ekim 2017'de 'Belçikalı Jeff Buckley' lakaplı Ancienne Belgique'de (Brüksel) forma giydi. Ayrıca Palais 12'de (Brüksel) ve Flaman Müzik Endüstrisi Ödülleri'nde ve Amsterdam'daki Melkweg'de çaldı. 2017 yazında Belçika ve Hollanda'da Rock Werchter ve Pukkelpop gibi festivallerde yer aldı.

2018 yazında Tamino, Rock en Seine (Paris) dahil olmak üzere Avrupa'daki festivallerde sahne aldı. 19 Ekim 2018'de Tamino ilk uzun metrajlı albümü Amir'i (Arts & Crafts/Communion) çıkardı. Ekim ayının sonunda, bir Avrupa manşet turunun parçası olarak Ancienne Belgique'de kapalı gişe üç gösteri oynadı. 8 Kasım 2018'de İzlanda'da İzlanda Airwaves'te sahne aldı.

Tamino, Tamino'nun sesinden bahseden Live Nation's Ones To Watch'ta yer aldı ve "falsetto'su" yüzün erimesini "geçer ve yalnızca ilahi olarak tanımlanabilecek bir saflık alanına yükselir" dedi. İlk manşet stadyum şovunu Kasım 2019'da Lotto Arena'da duyurdu.

2019'da Tamino, Radiohead basçısı Colin Greenwood ile single'ı "Indigo Night"ın canlı versiyonunu paylaştığı ilk Kuzey Amerika şovu olan SXSW'de dört konser verdi. 10 Mayıs'ta Tamino, Live at Ancienne Belgique adlı canlı EP'sini yayınladı. SXSW'nin ardından, Fransa, Büyük Britanya, Almanya ve Budapeşte'deki Sziget Festivali de dahil olmak üzere kıta çapında bir tur için Avrupa'ya döndü.

Tamino ayrıca moda dünyasında ve süper model Gisele Bündchen ile birlikte Missoni'nin SS19 Koleksiyonunda yer aldı. Paris Moda haftasında Maison Valentino ile "konuşmada" yer aldı ve "Indigo Night"ın solo versiyonunu seslendirdi. Eleştirmenlerce övülen fotoğrafçı Paolo Roversi tarafından fotoğraflanan Vogue Hommes'ın Mart 2019 14 sayfalık yayınında yer aldı.


 

Tamino'nun konseri nerede?

Ünlü müzisyenin İstanbul'da vereceği konser 18 Mart'ta gerçekleşecek. Volkswagen Arena'daki etkinlik için 5 bin 800 kişilik kapasite bulunuyor. Bilet fiyatları 805 TL ile 1035 TL arasında değişmektedir.


 

Tamino 2023 konser takvimi

  • 15 Mart 2023 Çarşamba Le Bikini, Ramonville St Agne, Fransa
  • 16 Mart 2023 Perşembe Forest National, Brüksel, Belçika
  • 24 Mart 2023 Cuma Zénith de Paris, Paris, Fransa
  • 18 Nisan 2023 Salı The Howard Tiyatrosu, Washington DC, ABD
  • 22 Nisan 2023 Cumartesi Racket NYC, NY, New York, ABD
  • 24 Nisan 2023 Salı A and R Music Bar, Columbus OH, ABD
  • 26 Nisan 2023 Çarşamba Thalia Hall, Chicago, IL, ABD
  • 28 Nisan 2023 Cuma The Basement East, Nashville, TN, ABD
  • 30 Nisan 2023 Pazar White Oak Music Hall - Downstairs, Houston, Texas, ABD
  • 1 Mayıs 2023 Pazartesi Antone's Nightclub, Austin, Texas, ABD
  • 2 Mayıs 2023 Salı Tulips FTW, Fort Worth, Texas, ABD
  • 10 Mayıs 2023 Çarşamba Bimbo's 365 Club, San Francisco, CA, ABD
  • 12-13 Mayıs 2023 Utah State Fairpark, Salt Lake City, UT, ABD
  • 19 Mayıs 2023 Cuma Virgin Mobile Corona Theatre, Montreal, Kanada
  • 25 Haziran 2023 Pazar Sala Razzmatazz 1, Barcelona, İspanya
  • 26 Haziran 2023 Pazartesi Real Jardin Botanico Alfonso XIII, Madrid, İspanya

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri