"Süpermen:"Miras" filminin başrol finalistleri belli oldu

Önümüzdeki hafta Superman ve Lewis Lane için son seçmeler var.

Necdet Oktay Apaydın - Birkaç aylık işgalin ardından, Warner Bros. ve DC Pictures Superman'i duyurdu: Miras” ve yakında ikinci bir test turu gerçekleştirecek.

Deadline'a göre Henry Cavill'in Superman rolü için üç önemli isim belirlendi.
David Coreswett, Tom Britney, Nicholas Hoult. The Hollywood Reporter, geçen ay "Pearl" ve "The Politician" gibi filmlerde rol alan Correnswett'in role bir adım daha yaklaştığını açıkladı. Aynı habere göre Lex Luthor için Superman yerine Nicholas Hoult düşünülüyordu.

"Çılgın Max:
Fury Road ve The Menu gibi filmlerde rol alan Holt, her iki rol için de düşünülmüş olabilir. Oyuncu, birkaç yıl önce Batman rolü için aranan soyadlardan biriydi ancak sonunda rol Robert Pattinson'a emanet edildi.

Geç oyunda, Lewis Lane'in seçenekleri de sonraki üç oyuncuya indirildi.
Emma Mackey ("Seks Eğitimi"), Rachel Brosnahan ("Muhteşem Bayan Maisel"), Phoebe Dynevar ("Bridgerton"). Bu isimlerin tutuklanması son aylarda filmlerde boy göstermesiyle haber konusu oldu. Test anlaşmalarından bazıları hala müzakere ediliyor, ancak isimlerin seçmelere katılması bekleniyor. Son tarih kaynakları, oyuncuların Babalar Günü hafta sonu veya sonraki Pazartesi veya Salı günü DC patronları Peter Safran ve James Gunn ile ilk yüz yüze testlerini yapacaklarını söylüyor.

Filmin yazıp yönetmenliğini de yapan Gunn çok dikkatli ve tüm seçme kayıtlarını kontrol ettiği ve bu isimlerin son listede ilk sıralarda yer aldığı bildiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri