Sultangazi'de İkilem rüzgarı esti!

Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Konserleri kapsamında İkilem Grubu sahne aldı. Konsere katılan vatandaşlar şarkılara eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.

Sultangazi etkinlik alanında gerçekleştirilen konsere her yaştan vatandaş ilgi gösterdi. ‘Bi sebebi var’, ‘Bu şehir, ‘Vazgeçtim kendimden’ gibi şarkılara imza atan İkilem, ilçe sakinlerine keyifli anlar yaşattı. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve eşi Tuğba Dursun’un da konsere katılım sağladı.

Hayat devam ediyor

Konserlerin devam edeceğini söyleyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “İkilem konseri ile bu coşku Sultangazi etkinlik alanında devam ediyor. Elbette hayat devam ediyor. Hayatı renklendirmek adına çocuklarımızı, gençlerimizi ve buradaki insanları bir nebze olsun eğlendirmek için konserlerimiz devam ediyor. Geçen ay yine bir konserimiz vardı, bu ay da İkilem ile devam ediyoruz. Hayata dair birçok şey söylenebilir ama biz her zaman şunu söylüyoruz; hayatın içerisinde konserler, eğlendiğimiz ve üzüldüğümüz zamanlar var, elbette onları da paylaşıyoruz. Asıl olan hayatı ve güzellikleri paylaşmak. Yapmamız gereken şehrimizi daha canlı tutmak. Biz de şehri sosyal ve kültürel faaliyetlerle güçlü tutmaya gayret ediyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri