Silivri’de “Sonay Subliminal Art” sergisi açıldı

Silivri Belediyesi tarafından desteklenen Sonay Kars Arslantürk’ün eserlerinin yer aldığı “Sonay Subliminal Art” adlı sergi Silivri’de açıldı.

Silivri’de Oğuz Aral Sanat Galerisi’nde düzenlenen Sonay Kars Arslantürk’ün kişisel resim sergisi “Sonay Subliminal Art”ın açılışı 23 Temmuz 2024 Salı günü yapıldı.

Sergiye aralarında Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eski CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ufuk İnan ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Hatice Gözen ile birlikte çok sayıda sanatsever katıldı.

Serginin açılışını yapan Başkan Bora Balcıoğlu, teşekkür plaketi takdim ettiği sanatçı Aslantürk ile eserler üzerine bir süre sohbet etti.

Oğuz Aral Sanat Galerisi’nde Edca Art Gallery organizatörlüğünde 23 ile 28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen “Sonay Subliminal Art” sergisi 11.00 - 20.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Pandemi döneminde ilk sergilerini açmaya başlayan Sonay Kars Aslantürk, yurt içi ve yurt dışında düzenlediği sergilerle sanatseverlere ulaşmaya devam ediyor.

Pandemi döneminde yaşanan kapanma sürecini değerlendirip, “Sonay Sübliminal Art” isimli eserler üreten Sonay Kars Aslantürk, pandemi döneminden bu yana yurt içinde ve yurt dışında sergiler açmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Faslı filozof Prof. Dr. Taha Abdurrahman, İstanbul'da konferans verdi
Örümcek adamı aramayan hırsız: Polisleri görünce 5 kat tırmanıp kaçtı
Otomobil kaldırıma çıktı, yaya faciadan son anda kurtuldu

Kültür Sanat Haberleri