Sevgi Soylu kulakların pasını silecek

Kış aylarının en sert günlerini yaşadığımız bugünlerde arabesk ve fantazi müziğinin güçlü sesi Sevgi Soylu, sesi ve yorumuyla içimizi ısıtacak bir şarkıyla sevenlerine merhaba dedi

Hem Çerkez, hem yörük kızı olan Sevgi Soylu aslen Afyonkarahisarlı’dır. Usta ses ve cümbüş yıldızı Sefer Soylu’nun kızıdır. Bütün sanat eğitimini babasından alan Soylu musikide büyük ustalardan eğitim almış alt yapısı sağlam bir yorumcudur. Soylu daha önce Solo Albüm çalışmaları, proje albumlerinde yer almasının yanı sıra uzun yıllar tv kanallarında kendi show programlarıylada dikkat çekmiştir. “Ve Günaydın Sana” adlı son çalışmasınında için de bulunduğu 6 şarkılık albümü de hazır.
 

Çıkış şarkısı Günaydın Sana

Son yıllarda tekli çalışmalarla müzik piyasasında ki yerini alan sanatçıların aksine; Sevgi Soylu ünlü söz yazarı, besteci Şerif Kayran yönetmenliğinde 6 şarkılık bir albüm yaptı. Çıkış şarkısı "Günaydın Sana"nın Sözleri Yusuf Bulut, müziği Şerif Kayran'a ait. Eserin aranjörlüğünü ise Mustafa Beyazkuş yaptı. Klip yönetmenliğini Hekim Aydın yaparken klip hem akustik hemde İstanbul Üsküdar sahilinde çekildi. Günaydın Sana tüm dijital platformlarda yerini aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri