Şahan Gökbakar: Recep İvedik halktan biri

Şahan Gökbakar, başrolünü üstlendiği, geçtiğimiz günlerde Disney Plus'da yayınlanmaya başlayan 'Recep İvedik 7' hakkında özel açıklamalarda bulundu. Gökbakar, “Recep İvedik halktan birisi ve bu yüzden çok seviliyor” dedi

Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günlerde Disney Plus'da yayınlanmaya başlayan, 'Recep İvedik 7' ile ilgili olarak Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı. Şahan Gökbakar'a, serinin son filminde köye yerleşen 'Recep İvedik'in yüksek bir elektrik faturasından sonra bu kararı vermesi hatırlatılması üzerine "Recep İvedik' halktan biri. Yaşayan bir karakter… Ona da elektrik faturası geliyor. Yüksek bir faturanın ardından girdiği cinnetin ardından köye yerleşiyor" diye konuştu.
Filmin Ayvalık civarında doğal ormanların olduğu bir köyde çekildiğini söyleyen Gökbakar, "Türkiye'nin güzel bir coğrafyasını tanıttığımız için mutluyuz. Filmin öyküsü de aynı köyde geçiyor ve gerçek köylüler bize filmde eşlik etti" ifadelerini kullandı. Filmdeki çamur banyosu hakkında da konuşan Şahan Gökbakar, o köyde gerçekten faydalı bir çamurun olduğunu söyledi.


Çocuklar her şeyin farkında

Şahan Gökbakar, ayrıca Türkiye'nin tanıdığı bir karaktere hayat verirken çocuklarının da bu durumun farkında olduğunu ifade etti. Gökbakar, "Fazlasıyla farkındalar. Özellikle ilkokulda arkadaşları beni soruyor, yeni filmi merak ediyorlar. İyi mi, kötü mü bilmiyorum ama çocuklar bu gerçekle yaşamak zorunda" dedi. Çocuklarını göz önünde tutmayı tercih etmeyen Gökbakar, konuyla ilgili ise "Kimi anne-babalar çocuklarıyla paylaşım yapıyor ama biz tercih etmiyoruz. İleride bir gün akademik bir kariyere sahip olabilirler. Büyüdüklerinde 'Neden bize sormadan bu paylaşımları yaptınız?' dememeleri için bunu tercih etmiyoruz" ifadelerini kullandı. 'Recep İvedik'in ilk filmini 2008'de izleyiciyle buluşturan Gökbakar, karakterin neden yaşlanmadığı sorulması üzerine "İlk filmi yaparken çocukmuşuz. İzlediğimde ne kadar genç göründüğümü fark ediyorum. Belki 'Recep' yaşlanmadı ama Şahan yaşlandı. Yüzümün değiştiğini fark ediyorum" dedi. Şahan Gökbakar, daha sonra "Bu kadar uzun yıllar 'Recep İvedik' yapar mıyım bilmiyorum ama ilerde bir gün yaşlı bir 'Recep İvedik' fikri de doğabilir" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri