Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı'nın Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Insidious serisinin son filmi The Red Door'dan yeni bir fragman yayınlandı.

Necdet Oktay Apaydın - Sony Pictures ve Blumhouse, Insidious adlı devam filmini yayınladı. The Red Door'un ikinci ve son fragmanı yayınlandı.


Serinin beşinci oyunu The Red Door, 2013'ün üçüncü ve dördüncü taksitleri Insidious Realm'den farklı.
İkinci film, Lambert ailesinin üyeleri Josh (Patrick Wilson) ve Dalton'un (Ty Simpkins), Beyond'a yansıtılmalarını önlemek için anılarını bastırmasıyla sona erer.

On yıl sonra Dalton, beden dışı becerilerini test etmek için sarmaşıklarla kaplı pastoral bir üniversiteye gider. Ancak Dalton'un geçmişinin bastırılmış iblisleri geri dönüp ikisinin peşini bırakmadığında, Dalton'un üniversite hayali bir kabusa dönüştü.

Her iki oyuncu da 'Red Door'a geri dönecek. Patrick Wilson da filmi yönetecek ve ilk uzun metrajlı filmini çekecek. Andrew Astor, Hyam Abbas, Sinclair Daniel, Peter Dager ve Halkes McClendon gibi Rose Byrne ve Lin Shaye de filmde rol alacak.

Leigh Whannell ve Jason Blum'un kitabından uyarlanan filmin senaryosu Scott Thiems ("Cadılar Bayramı Öldürür") tarafından yazılmıştır. Red Door, serinin Leigh Whannell tarafından yazılmayan ilk filmidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri