Recep İvedik 6 film yorumları | Filme gidilir mi nasıldı komik mi?

Şahan Gökbakar’ın yıllarca televizyon karakteri olarak ekranlara getirdiği Recep İvedik ile çıktığı sinema macerasında 6. film ile karşımızda. Recep İvedik 6 bugünden itibaren vizyondaki yerini alacak. Peki film nasıldı? Recep İvedik 6 yorumları haberinizde.

Kaba saba bir Güngören delikanlısının dünyanın öteki ucuna gittiği ve kendisinden ödün vermediği Recep İvedik 6, 8 Kasım Cuma günü sinema salonlarında. Serinin daha önce yayınlanan beş filmi ile milyonlarca kişi tarafından izlenmeyi başaran Recep İvedik bu kez Kenya’da maceralara atılacak. Son filminde olimpiyatlara katılan Recep’i yine birbirinden komik maceralar bekliyor. İzleyiciler de Recep İvedik 6 yorumları ile yapım hakkında fikir sahibi olmak ve ona göre bir tercih yapmak istiyor. Siz değerli okuyucularımıza bugüne dair detayları gün içinde sayfamızı güncelleyerek aktaracağız. Sosyal medya yorumları ve film portallarından görüşlerin yazıldığı genel çerçeveyi sizler için yayınlayacağız.
 


Recep İvedik 6 özeti

Konya'ya gitmek isterken kendisini Kenya'da bulan Recep İvedik'in maceralarını konu ediyor. Recep İvedik'in hayatı kendisine gelen bir davet ile bambaşka bir hal alır. Davet ile Recep İvedik, kuru fasulye festivaline çağırılmaktadır. Daveti memnuniyetle karşılayan Recep, arkadaşı Nurullah'ı da yanına alarak Konya'ya doğru yola koyulur. Daha yolculuğa başlar başlamaz türlü talihsizlikler yaşayan ikili, yolculuğun sonunda kendilerini Konya yerine Kenya'da bulur. Seyahat acentesinin hatası sonucu Kenya'ya gelen Recep ve Nurullah, Türkiye'ye geri dönmenin yolunu arar. Bilmedikleri bir coğrafyada bulunan Recep ile Nurullah, kendilerini birden iki düşman yerli kabilenin arasında bulur. Kendisine has yöntemlerle içinde bulunduğu vahşi dünyada ayakta kalmaya çalışan Recep'in başına bu süreçte birbirinden ilginç olaylar gelir.


 


Recep İvedik 6 yorumları

Sinema takipçileri zaman zaman Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı Recep İvedik’in karakteri ve argo kelime kullanmasından şikayet etse de ünlü oyuncu yıllardır milyonlara hitap etmeyi bildi. Çocukların dahi çok sevdiği ve ilgiyle izlediği bir karaktere bürünen Recep yine sinema salonlarını dolduracak gibi görünüyor. Her ne kadar son dönemde Gökbakar kendisini izlemeyeceğini söyleyen ve tepki gösterenlere karşı verdiği cevapla gündem olsa da bunun filmi etkileyeceği düşünülmüyor. sinemalar.com Recep İvedik 6 yorumları üzerinden de durumun fotoğrafını çıkarmak zor değil. Sizler de görüşlerinizi haberimizin altına yazabilirsiniz.




Recep İvedik 6 fragmanı


Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kültür Sanat Haberleri