Pokemon Dedektif Pikachu Anime full HD 720p 1080p izle

Yıllarca çizgi film olarak ekranlara taşınan, oyunlardan kartlara kadar pek çok platformda adını gördüğümüz Pikachu artık sinema salonlarında. Pokemon Dedektif Pikachu 720P, 1080p, full ve HD izle seçeneği ile haberimizde.

Ameirkan ve Japon yapımı olarak Türkiye'de vizyona girmeye hazırlanan Dedektif Pikachu özellikle çocuklar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Çizgi film döneminde de zorlu bir hayatı olan Pikachu bakalım karşımıza bu kez nasıl çıkacak? Sinema salonlarına gitmek isteyenler için çok iyi bir tercih olarak değerlendirilen film için şimdiden olumlu yorumlar yapılıyor.  Dedektif Pikachu 720P, 1080p, full ve HD izle seçeneği haberin devamında.

Pokemon Dedektif Pikachu özeti
Dedektif Harry Goodman'ın gizemli bir şekilde kaybolmasının ardından, Goodman'ın 21 yaşındaki oğlu Tim babasına ne olduğunu öğrenmek için araştırmalar yapmaya başlar. Harry'nin soruşturmaya yardımcı olmak isteyen eski pokémon ortağı Detective Pikachu ise kendini bir dedektif olarak kanıtlamak istemektedir ve bu yüzden Tim'e iş birliği teklif eder. Pokémon dünyasında hiçbir insan ve pokémonun yapamayacağı şekilde, konuşarak birbirleriyle iletişim kurabilen Tim ve Pikachu, gizemi çözmek için heyecan verici bir maceraya çıkar. İnsanların ve pokémonların hiper-gerçekçi bir dünyada yan yana yaşadığı, modern bir metropol olan Ryme Şehri'nin neon ışıklı sokaklarında ipuçlarını kovalar, farklı bir dizi pokémonla karşılaşır ve sonunda şok edici gerçeği ortaya çıkarırlar. Bu öyle bir gerçektir ki, dünyalarındaki barışçıl birlikteliği yok edebilir ve bütün pokémon evrenini tehdit edebilir!

Pokemon Dedektif Pikachu fragman
Filmin fragmanı Warner Bros tarafından yayınlandı ve daha vizyona girmeden milyonlarca kişiye ulaştı. Türkiye'de de sıkı izleyici kitlesi bulunan Pokemon ve Pikachu'ya ilgi gösterilmesi bekleniyor.



Pokemon Dedektif Pikachu 720P, 1080p, full, altyazılı ve HD izle
Pokemon Dedektif Pikachu pek çok izleme seçeneği ile izlenebilmektedir. Bunlar arasında 720P, 1080P, Türkçe alt yazılı, full ve HD alternatifleri bulunmaktadır. İzleyiciler yarından itibaren arama motorlarında bu sorgularla filmi izlemek isteyecektir ancak mümkün olmayacaktır. Korsan film sitelerinden de izlemeyi tavsiye etmiyoruz. Yasal yollarla filmi edinmeniz veya sinemaya gitmenizi öneririz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri