Netflix Ayzek ile Bir Gece: Do Not Disturb nasıldı, film tuttu mu?

Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler 2 Arada filminde milyonların karşısına çıkardığı Ayzek karakterini konu alan Ayzek ile Bir Gece: Do Not Disturb, Netflix'te yayınlanmaya devam ediyor. Ayzek ile Bir Gece: Do Not Disturb nasıldı, film tuttu mu?

Başarılı komedyen Cem Yılmaz'ın Netlifx'te yayınlanmaya devam eden Ayzek ile Bir Gece: Do Not Disturb, çok sayıda kişi tarafından izlendi. Bir kısım seyircinin beğendiği bazılarının ise eleştiri yağmuruna tuttuğu yapım hakkında internette de çok sayıda sorgulama bulunuluyor. Peki, Netflix Ayzek ile Bir Gece: Do Not Disturb nasıldı, film tuttu mu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Do Not Disturb'ün konusu nedir?

Pandemi yüzünden işsiz kalan Ayzek iyice dibe vurmuştur. Nihayet sessiz sakin bir otelde iş bulur fakat daha ilk gece vardiyasında konuklar başına olmadık işler açar.

Do Not Disturb'ün oyuncuları kimlerdir?

Cem Yılmaz,Ahsen Eroğlu,Celal Kadri Kınoğlu

Do Not Disturb izlendi mi tutar mı?

29 Eylül'den bu yana yayında olan ve Ayzek'in deneme sürecine başladığı otelde başına gelenleri anlatan filmin izleyenler, yapımı en çok seyredenler arasına girmesini sağladı. Birçok platformda ünlü komedyenin kendi çizgisi haricinde de iyi bir iş yaptığı yönünde görüş belirtilirken özellikle Twitter'da çeşitli eleştiriler de yöneltildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri