"Napoleon" filminden ilk fragman geldi!

Ridley Scott'ın tarihi dram filmi "Napoleon"dan ilk teaser fragman yayınlandı!

Fatma Müge Yücetürk - Ridley Scott'ın merakla beklenen filmi Napolyon'dan ilk fragman yayınlandı. Oscar ödüllü aktör Joaquin Phoenix, Napolyon Bonapart'ı oynuyor.

David Scarpa (Dünyadaki Tüm Paralar, Dünyanın Durduğu Gün) tarafından yazılan film, Napolyon Bonapart'ın askerlikten Fransız imparatorluğuna yükselişini anlatıyor. İlk resmi afiş "Hiç yoktan doğdu" sloganıyla yayınlandı. "Her şeyi fethet" kelimesi dikkat çekiyor. Napolyon'un istihbarat servisleri ve yürüttüğü savaşlara odaklanan film, Napolyon'un eşi Josephine de Beauharnais ile olan ilişkisini de detaylandırıyor. 'Piece of a Woman'daki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilen 'Mission: Impossible' filmi bu hafta vizyona giriyor.
Vanessa Kirby, 'Deadly Showdown – Episode One'da izleyici önünde performans sergilemeye hazırlanıyor ve onu hayata geçiriyor.



24 Kasım'da ülkemizde vizyona giren filmin kadrosunda Ludivine Sagnier, Ben Miles, Tahar Rahim, Katherine Walker, Youssef Kerkour, Paul Reese, Matthew Needham ve John Hollingworth yer alıyor.

Ridley Scott, ödül sezonuna damgasını vurması beklenen Napolyon'a geri sayım devam ederken, şu sıralar Paul Mescal'ın oynadığı Gladyatör 2'yi çekiyor. Scott ve Joaquin Phoenix ilk olarak 2000 yapımı Gladiator filminde birlikte çalıştılar ancak Phoenix'in karakteri devam filminde yer almayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zeki Demirkubuz geri dönüyor! İşte yeni filmin vizyon tarihi
Milan Kundera hayatını kaybetti! Milan Kundera kimdir, eserleri hangileri, kaç yaşında öldü, nereli?

Kültür Sanat Haberleri