Murda, Bela ile geliyor!

Ünlü rapçi Murda, yeni şarkısı Bela ile dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Klibinden kısa süreli bir kesit paylaşan Murda'ya Şeyda Erdoğan eşlik edecek. Video klip 30 Eylül'de yayınlanacak ve şarkı tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Yeni yılda adını zirveye yazdıran Murda 5 düet yayınlamıştı. Senenin ilk çalışmasını 4 Mart'ta paylaşmış, Tabitha ile birlikte Harbiye'yi söylemişti. 22 Nisan'da ise bu kez Bartofso ve Uzi ile Rotterdam ve Den Haag'da çekilen klibiyle birlikte RS'i dinleyicilerinin beğenisine sunmuştu. 13 Mayıs'ta da Mero ile Konum Gizli'de beraber çalışmıştı. İmdat parçasında Hadise ile çalışarak 2022 yılındaki en çarpıcı çalışmasıyla 1 Temmuz'dan itibaren ekranlardaki yerini almıştı. Temmuz sonu da Rarri ile yine milyonlara ulaşmayı başarmıştı. Sırada ise Bela var. Önder Doğan gelecek haftadan itibaren yayında olacak şarkısı ve klibinin kısa bir fragmanını takipçilerine sundu.


Sosyal medyadan 'yürüyor"

Klipte kendisine Şeyda Erdoğan eşlik ediyor. Rarri'de de Nihal Candan'ın "Senin kız arkadaşın var mı" sorusu akım haline gelmiş ve çok sayıda kişi tarafından sosyal medyada canlandırılmıştı. Erdoğan'ın da yine milyonlarca takipçisi var ve Murda sosyal medya adımlarıyla adından yine söz ettirecek gibi gözüküyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri