Manga, bu yıl İstanbul Festivali'nin açılış konserini gerçekleştirdi

Bu yıl 3'ncüsü düzenlenen İstanbul Festivali'nin açılış konserini sevilen grup Manga yaptı. Manga'nın konserine hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Bu yıl 02-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında başlayan 3. İstanbul Festivali, müzikseverlerin yoğun katılımıyla başladı. Festival Park Yenikapı'da gerçekleşen konserde Manga, açılışı yaparak sahne aldı.

17 gün sürecek olan İstanbul Festivali'nde çok sayıdaki yerli ve yabancı şarkıcı hayranlarıyla bir araya gelecek.

Sanat hayatında 20. yılına ulaşan Manga grubu, hayranlarına açılış konserinde unutulmaz anlar yaşatarak dünyaca ünlü Linkin Park’ın “In The End” şarkısını da seslendirdi. Ayrıca Cartel grubundan Alper Ağa da konuk sanat olarak sahneye çıktı.

İlk kez VR (sanal gerçeklik) kullanıldı

İstanbullular başta olmak üzere pek çok şehirden gelen müzikseverler, Festival Park Yenikapı'da dans ve şov gösterilerine ilgi gösterdi. Festival'de Türkiye'de ilk kez (sanal artırılmış gerçeklik) VR teknolojisi kullanıldı.

Dolu dizgin geçen Manga konserinin ardından önümüzdeki günlerde Reynmen, Semicenk, Hande Yener, Lost Frequencies, Mavi Gri, Fatma Turgut, Duman, Kenan Doğulu, Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin sahne alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri