John Wick 5 için çalışmalar başladı !

Lionsgate patronu Joe Drake, John Wick 5'in yapımına başlandığını duyurdu. Filmin ne zaman vizyona gireceği, kimlerin oynayacağı ve ne hakkında olacağı belli değil.

Müge Yücetürk - Dünyanın en popüler aksiyon filmi serilerinden birinde, John Wick hayranlarını memnun edecek bir değişiklik oldu. İlk filmin vizyona girdiği 2014 yılından bu yana serinin yapımcılığını üstlenen Lionsgate, beşinci filmin yapım aşamasında olduğunu duyurdu. Şirketin üst düzey yöneticilerinden Joe Drake yaptığı açıklamada, John Wick 5 için çalışmaların başladığını ancak henüz başlangıç ​​aşamasında olduğunu söyledi.

Joe Drake'in yaptığı tek açıklama John Wick 5 ile ilgili değildi. Drake, John Wick'in dünyasında geçen Continental ve Ballerina'nın yapım çalışmalarının sürdüğünü ve John Wick dünyasının organik olarak büyüyeceğini söyledi. Diğer bir deyişle, seyirci aynı dünyanın parçası olsalar bile eserleri asla tek başlarına deneyimlemezler.

John Wick 5 neler sunacak?

Joe Drake, John Wick 5 ile ilgili yaptığı açıklamada oyuncu kadrosu, çıkış tarihi veya konusuyla ilgili ayrıntıları açıklamadı. Bir yandan bu haber umut verici olsa da yakın gelecekte bir John Wick 5 görmemiz pek mümkün değil. Çünkü serideki diğer filmler arasında en az iki, en fazla dört yıllık bir boşluk var. John Wick 5 hakkında daha fazlasını öğrenmemiz için en az bir yıl beklememiz gerekebilir.

Serinin son filmi

Serinin sonuncusu John Wick, önümüzdeki birkaç ay içinde çıkacak:
Bölüm 4, gişede 400 milyon doların üzerinde hasılat yaptı. Bu da John Wick.
Bölüm 4'ü serinin en çok hasılat yapan filmi yaptı. Serinin toplam satışları 1 milyar doları aştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri