İstanbul'da 2-8 Eylül 2024 haftası hangi etkinlikler olacak, sergi, tiyatro, sinema, konser?

İstanbul'da 2-8 Eylül 2024 haftasında konserden sergiye tiyatrodan pekçok farklı sanat grubunda yapılacak etkinlikler belli oldu.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Tiyatro Salonu'nda 4 Eylül'de İstanbul Devlet Türk Halk Müziği ve Modern Folk Müziği Araştırma Uygulama Korosu'nun "Sivas Kongresi 105. Yıl Anısına" konseri müzikseverlerle buluşacak.

AKM'de ayrıca çocuklara özel atölyelerle çeşitli etkinlikler hafta boyunca katılımcılarla buluşacak.

Konserler

Anadolu Ateşi, BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında 5 Eylül’de Maximum Uniq Açıkhava'da sahnede olacak.

Maximum Uniq Açıkhava'da yarın Sertab Erener, 6 Eylül'de Volkan Konak, 7 Eylül'de Hande Yener, 8 Eylül'de ise Serdar Ortaç konser verecek.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde 4 Eylül'de Ajda Pekkan, 5-6-7 Eylül'de Mabel Matiz ve 8-9 Eylül'de Melike Şahin müzikseverlerle buluşacak.

Sergiler

Galata/Kuledibi Mevlevihanesi'nin mahzenindeki hat levhası, tespih, tombak, kavukluk, levha gibi eserlerin sergilendiği "Mahzen-i Esrar" sergisi ziyaretçilerini bekliyor.

İBB Miras, İBB Kültür ve Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ortaklığında düzenlenen "Yeraltının Kapıları-Geçiş ve Yansıma ile Mekana Dokunma: Vlastimil Beranek" sergisi, Yerebatan Sarnıcı'nda görülebiliyor.

Türkiye İş Bankasının 100. yılı vesilesiyle yenilenen Türkiye İş Bankası Müzesi de "İş'in 100 Yılı" kalıcı sergisinde sanatseverleri ağırlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri