İstanbul Festivali 2024 bu yıl Ağustos'ta kapılarını müzikseverlere açıyor!

Bu yıl 3'ncüsü düzenlenen İstanbul Festivali'nin başlangıç tarihi belli oldu.

Yenikapı'da bu yıl 3'ncü kez müzikseverlerle buluşacak olan İstanbul Festivali'nin başlayacağı tarih belli oldu. Festival Park Yenikapı'da gerçekleşecek olan İstanbul Festivali, 02 Ağustos - 18 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Toplamda 17 sanatçı, sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.


İstanbul Festivali'nde konserlerin yanı sıra canlı performanslar ve birçok sürprizde müzikseverlerle buluşacak. Süprizlerin birçoğunda çocuk atölyeleri, E-spor müsabakaları, Türkiye A Milli, FİBA Pro ve şampiyon pek çok sporcu da turnuvalar düzenleyerek renkli anlar oluşturacak.


İstanbul Festivali 2024 hangi sanatçılar sahne alacak?

3. İstanbul Festivali kapsamında 17 sanatçı 02 Ağustos 2024 Cuma gününden itibaren sahne alacak. Duman, Manga, Reynmen, Semicenk, Sertab Erener, Kenan Doğulu, Hande Yener, Emir Can İğrek, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani, Melike Şahin, Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, Bege, Lvbel C5, Blok3, Motive, M Lisa, Lost Frequencies, Mavi Gri, Fatma Turgut, Burak Yeter, Yıldız Tilbe, Jason Derulo ve DJ Tiesto 18 Ağustos 2024 Pazar gününe kadar belirli günlerde sahne alarak hayranlarıyla buluşacak.

Her gün saat 16:00'da Yenikapı'da kapılarını açacak olan 3. İstanbul Festivali için bilet almak isteyenler istanbulfestivali.com adresine girerek bilet satın alabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tuzla Halk Plajı açıldı mı, Tuzla Halk Plajı nerede ve nasıl gidilir, Tuzla Halk Plajı'nı kimler kullanabilir?
Küçükçekmece'de Kerbela şehitleri için anma töreni düzenlendi
Bisiklet parkında ilginç olay! "Buraya gelmeyeceksin" diyerek bisikletli çocuğa tehditler savurdu

Kültür Sanat Haberleri