Işıl Yücesoy'lu "İzninle" prömiyer yaptı!

Usta sanatçılar Işıl Yücesoy ile Arsen Gürzap'ı bir araya getiren müzikli oyun "İzninle" İstanbul'da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Işıl Yücesoy’un müzikli oyunu “İzninle” usta isim Arsen Gürzap’ın rejisörlüğünde tiyatroseverlerle buluştu.

Usta ses sanatçısı ve oyuncu Işıl Yücesoy’un “İzninle” adlı oyunu, 21 Mayıs Çarşamba günü Trump Sahne’de prömiyerini gerçekleştirdi.

Işıl Yücesoy ve Arsen Gürzap’ı üçüncü kez bir araya getiren oyun, İzmir’de gerçekleşen prömiyerin ardından İstanbullu izleyicisiyle de buluştu.

Yücesoy’un 25 yıllık hayalini sahneye taşıdığı gecede, sanatçı dostları da yanında oldu. Özel gösterime Yıldız Kültür, Erkan Can, Ayşen İnci, Güven Kıraç, Yağmur Ün, Korhan Abay, Saadet Sun, Coşkun Demir, Şükrü Avşar, Hakan Haksun, Tuğçe Soysop gibi birçok sanatçı ve yönetmen dostu katıldı. Bu yıl sahnede 55. Sanat yılını kutlayan sanatçı, oyun sonunda sahnede dakikalarca alkışlandı.

İzzeddin Çalışar’ın kaleme aldığı müzikli oyunun yönetmen koltuğunda Devlet Tiyatrosu, İstanbul Şehir Tiyatrosu ve Tiyatro İstanbul adlı özel tiyatroda tam 60'ı aşkın oyunda rol alan ve yönetmenlik yapan Arsen Gürzap yer alıyor.

İki çocuğu, sıradan ve mutsuz bir evliliği olan bir kadının hikayesinin anlatıldığı oyunun müzik kayıtlarını ise aynı zamanda Işıl Yücesoy’un müzik direktörü olan Berkan Kaya yaptı.

Yapımcılığını Serdar Akkaya önderliğinde Vigor Yapım’ın üstlendiği oyun, seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in kardeşi de oyuncu çıktı
İstanbul'un Fethi'nde bu yıl Haluk Levent ve Sena Şener sahne alacak
5 ilde tarihi eser kaçakçılarına operasyon: 13 gözaltı, 4 kişi aranıyor

Kültür Sanat Haberleri