Fortnite filmi için ilk sinyal verildi!

Fortnite filmiyle ilgili ilk resmi açıklama burada. Epic Games yeni bir uyarlama için çalışmalara başladı mı?

Vedat Baykal - Fortnite son zamanlarda film ve dizilerin iddiaları nedeniyle gündemde değil. İlk hareket, renkli grafikleri, hızlı oynanışı ve birçok seri ile işbirliği sayesinde dünyaca ünlü battle royale film uyarlaması olabilirdi.

Epik Yöneticisi: Fortnite filmi yapmak kolaydır

Battle Royale oyun uyarlaması hakkında ilk konuşan Fortnite geliştiricisi Epic Games oldu. Epic Games kreatif direktörü Donald Mustard, bir röportajda şirketin bir Fortnite filmi için aktif planları olmadığını söyledi. Ancak adaptasyon projelerine her zaman açık olacağını vurguladı.

Donald Mustard, Epic Games'in şu anda oyuna odaklandığını söyledi. Fortnite'ın yaklaşan sezonlarına, etkinliklerine ve güncellemelerine öncelik verdiğini söyledi. Mustard ayrıca, "herhangi bir stüdyonun onu bir filme dönüştürmek için hemen onay vereceğini" savundu.

Marvel filmleriyle tanınan Russo Kardeşler'in AGBO adlı bir stüdyoları var. Bu arada Epic Games, AGBO'ya büyük yatırım yaptı. Bu, Russo Kardeşlerin potansiyel olarak büyük bütçeli bir Fortnite filmi yapabileceği anlamına geliyor.

Henüz bir film planı bulunmamakla birlikte Mustard, bir Fortnite filminin nasıl görüneceğini detaylandırdı. Oyunun çeşitli sezonlarında ve bölümlerinde olduğu gibi "bir hikaye anlatmanın" önemini vurguladı.

Popüler battle royale yaratımı, Marvel'dan Star Wars'a kadar birçok franchise ile işbirliği yaptı. Potansiyel bir Fortnite dizisi veya film projesi de oyun endüstrisine ilham verebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri