Eurovision 2022 Andrea kimdir? Andrea Koevska kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Dünyanın en prestijli şarkı yarışmalarından biri olan Eurovision bu sene İtalya'nın Torino kentinde düzenlenecek. Birçok ülkenin yer alacağı etkinlikte Kuzey Makedonya'yı temsil edecek isim Andrea oldu. Genç şarkıcı hakkında pek çok araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Eurovision 2022 Andrea kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Avrupa ülkelerinden temsilcilerin katıldığı ve her sene adeta bir şölene dönüşen Eurovision 10-14 Mayıs tarihleri arasında İtalya'nın Torino şehrinde düzenlenecek. Yarı finalin ardından finale kalacak şarkıcılar ülkelerini zirveye taşıyabilmek adına parçalarını seslendirecek. Kuzey Makedonya için yarışacak isim ise Andrea Koevska olarak belirlendi. Circles adındaki eseri ile yarışmada boy gösterecek genç şarkıcı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Eurovision 2022 Andrea kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

Eurovision Andrea Koevska kimdir?

14 Şubat 2000'de doğdu, müziğe olan aşkı 5 yaşında, ailesi bir yıllık bir program için Harlem'e taşındığında başladı. En eski hatıraları, onu hayat boyu bir müzik aşığı haline getiren sevindirici haber, ruh ve R&B'dir. Hukuk profesörü bir babanın ve hekim bir annenin kızı olan ailesi, ondan “saygın” bir kariyer izlemesini bekliyordu. Tutkusu için birincil destek, Andrea 9 yaşındayken beklenmedik bir şekilde vefat eden büyükbabasından geldi.

Andrea rehberi, akıl hocası ve arkadaşı olmadan kayboldu. Kimlik sorunları ve depresyonla baş ederek gençlik yıllarına girerken hayattaki yerini bulmak için mücadele etti. Tek teselli kaynağı müzikti. Doğuştan gelen yeteneğini fark eden ünlü yapımcı/besteci Aleskandar Masevski'den bir müzik akıl hocası aradı. Masevski'nin vesayeti altında Andrea, şarkı yazarlığı sesini bularak doğal vokal yeteneğini geliştirmeye başladı. Masevski, onu ülkenin önde gelen müzik okulu olan Üsküp Müzik Sanatları Fakültesi'ne kaydolması için teşvik etti ve burada gitar ve piyano ile becerilerini derinleştirdi. Son iki buçuk yıldır Andrea, kalbinden gelen şarkı sözleri ve şarkılar üzerinde çalışarak stüdyonun derinliklerine indi.

İlk albümü “I Know”, İngiltere'deki prestijli bir müzik blogu olan Blackplastic'te bir prömiyerin özelliğiydi. Andrea, ABD'deki diğer müzik bloglarında yer aldı.

Polonya ve Rusya. Hollanda ve Meksika'da Radyo ve Podcast'ler için röportaj yaptı. “Biliyorum”, ABD, İngiltere, Almanya, Hollanda, İtalya, İsviçre, Norveç, Fransa, Meksika, Kanada, Singapur, Güney Afrika, Yunanistan, Makedonya, Bulgaristan ve dahil olmak üzere dünya çapında 100'den fazla radyo istasyonunda çalındı. diğerleri. YouTube'da 250 bin izlenmeye ek olarak, müziği TikTok'ta yaklaşık dört milyon kez dinlendi. İlk çıkışından bu yana sadece birkaç hafta içinde, Andrea şimdiden Makedonya'nın en uluslararası müzik yıldızları haline geldi.

Andrea Koevska'nın Instagram hesabı @andreamusic20'dir.


Müzik Evrenseldir. Modern müzik denince Üsküp ve Makedonya kelimeleri nadiren çıkar. Aslında, hiçbir sanatçı eski Yugoslavya sınırları dışında popüler bir başarıya ulaşamadı. Andrea, kendisinden öncekilerden farklı bir yolculuktadır. En önemli hedefi, dinleyicilerini müziğin gücüyle dönüştürmek ve onların kim olduklarını keşfetmelerine yardımcı olmaktır. Andrea'nın sesi ruhunuza dokunuyor.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri