Doğu Özer: Tarzım alternatif müzik

‘Sevsevdin’ isimli slow şarkısı yayınlanan Doğu Özer, “Eskilere saygımız çok büyük ama bizim kuşak da yaratıcı ve güzel işler yapıyor” diyerek z kuşağının hafife alınmaması gerektiğinin altını çizdi.

2019 yılında Düşe Kalka şarkısıyla müzik dünyasına adım atan Doğu Özer'in yeni şarkısı ‘Sevseydin’ yayınlandı. Özer, Kelebek ve Yorgun Gemi şarkısından sonra da yeni çalışmasını müzikseverle buluşturdu.

Müziğin sound değiştirdiği yeni dönemde slow şarkı yaptığını ancak alternatif tarzından vazgeçmeyeceğini söyleyen genç şarkıcı Doğu Özer, “Herkesin bir duruşu var. Benim de duruşum bu: Alternatif müzik. Elbette bir yorumcu olarak her tarzda şarkı seslendiriyorum. Müzik tarihimize baktığımızda bize klavuz olan, bugüne miras kalan değerli isimler ve çalışmaları var ama bilinmeli ki yeni kuşak yani bizim kuşağımız da çok yaratıcı ve güzel işler yapıyor. Yolun başındaki genç bir müzisyen olarak bunu sevindirici ve umut verici buluyorum” dedi.

Söz ve müziği Erbil Erdan'e, düzenlemesi Salih Sakarya’ya ait olan şarkının klip çekimi yönetmen Eldor Yuldashev tarafından İstanbul'da gerçekleştirildi.

Özer’in "Sevseydin" isimli slow çalışması Netd Youtube kanalında Label etiketiyle yayında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri