Deniz Er ilk single albümü ile karşınızda: Zarar

Daha önce pek çok şarkıcının vokalistliğini üstlenen Deniz Er ilk single albümü Zarar'ı çıkardı. İki hafta içerisinde klibini de yayınlayacak olan şarkıcı dijital platformlarda şimdiden önemli dinlenme sayısı elde etti.

Güçlü sesi ile Ebru Gündeş'e benzetilen Deniz Er'in ilk albümü çıktı. Zarar ismini verdiği şarkıyla müzik sektörüne giriş yapan güzel şarkıcı önemli isimlerle çalıştı. Aranjörlüğünü ve prodüktörlüğünü Özhan Özal'ın üstlendiği, bestesinin ise Gökhan Pars'a ait olduğu şarkı tüm dijital platformlardaki yerini aldı. iTunes, Fizy, Spotify gibi pek çok müzik ortamından dinlenebilen şarkıya büyük ilgi var. Klibin yönetmenliği koltuğunda da Enes Bilal Taşçı oturdu.

Deniz Er kimdir?
Almanya doğumlu olan Deniz Er 7 yaşında İstanbul’a gelerek öğrenim hayatına başladı. İlk ve orta öğretimden sonra İ.T.Ü Devlet Konservatuvarı'nda öğrenimini tamamlarken aynı zaman da dizi ve filmlerde yardımcı yönetmenlik yaptı. Ayrıca oyuncu olarak da ekranlarda boy gösterdi. Sesindeki farklı tınısından dolayı birçok ünlü sanatçının vokalistliğini de üstlendi. Bunca tecrübenin ardından ilk single albümü olan Zarar ile müzik sektörüne giriş yaptı. Sanatçı Deniz ER sahne çalışmalarına tüm hızıyla başlayıp Türkiye’deki en iyi müzik adamlarından tam not almıştır. 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri