Deadpool 3'ün Kadrosu Genişliyor: Jennifer Garner, Elektra rolünü yeniden canlandırıyor!

Marvel Sinematik Evreninde geçen ilk Deadpool filmi için beklentiler yüksek. Çoklu evren hikayesiyle hayranlarını heyecanlandıran filmde 2000'li yılların Marvel filmlerinden pek çok isim yer alıyor.

Fatma Müge Yücetürk - Süper kahraman filmlerine olan ilgi son yıllarda azaldı ancak Sony, Marvel ve DC Studios onlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Son yıllarda bu çalışmalarda kullanılmaya başlanan çoklu evren konsepti, önümüzdeki yıl çıkacak olan Deadpool 3'te de kullanılacak.

Elektra 'Deadpool 3' ile ekranlara dönecek

Disney'in 2019'da 20th Century Fox'u satın almasıyla Marvel, bir süredir film ve dizilerde kullanılamayan bazı karakterlerin haklarını geri aldı. Satın almanın ardından "X-Men" ve "Fantastik Dörtlü" gibi pek çok dizi sıfırlanırken stüdyo, "Deadpool"un Sinema Evreninde devam edeceğini söyledi. Bu doğrultuda geliştirilen Deadpool 3 kadrosu ile birlikte hayranlarını etkilemeye başladı. The Hollywood Reporter'a göre Jennifer Garner, Elektra Nazios'u oynayacak.

Garner daha önce karaktere Daredevil (2003) ve Elektra'da (2005) hayat vermişti. Her iki film de eleştirilere maruz kaldı, ancak Garner'ın performansı hayranlar tarafından iyi karşılandı. Elektra daha sonra Netflix filmleri Daredevil ve The Defenders'da rol aldı, ancak bir daha beyaz perdeye çıkmadı. Elektra'nın Deadpool 3'teki varlığı, filmin çoklu evren hakkında olduğunu daha da doğruluyor. Filmde Ben Affleck'in Daredevil karakterinin yanı sıra Fox evreninden birçok X-Men karakterinin yer alacağı bildiriliyor. Unutmayın, Hugh Jackman bu yapımda yine Wolverine'i oynayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zabıta affetmedi: Hileli satış yapan pazarcıya kapatma cezası

Kültür Sanat Haberleri